indirdiğin emülatör dosyasını çıkarcaksın daha sonra oyun romunu çıkarmadan zip şekilde o çıkardğın emülatör dosyasının içinde roms kalsörü var oraya atacaksın sonra emülatörü açıp f5 e basınca oyun gözükür
Re: King of Fighters Hakkında Yardım Arayanlar...
ArkadaÅŸlar sorun ne olabilir
27 Jun 2008, 14:48
Gıcık Şirin
Kahverengi KuÅŸak
Hele bir bakayım ben indirebiliyor muyum?
-------------------------
Dosyayı sorunsuz bir şekile indirdim. Senin ya firefox ile sorunun var ya da antivirüs ile.. Eğer indirmeye hiç başlamıyor ise (spy)lardan da olabilir. Ama dosya çalışıyor o kesin..
27 Jun 2008, 23:22
mütevazı
Acemi
Dosyayı sorunsuz bir şekile indirdim. Senin ya firefox ile sorunun var ya da antivirüs ile.. Eğer indirmeye hiç başlamıyor ise (spy)lardan da olabilir. Ama dosya çalışıyor o kesin..
virüs programım calışmıyor bile, yok yani. firefox da da ne sorun olabilir ki sizce? internet explorer dan indirdiğim takdirde acılır mı?
yok sonuna kadar indirdi, %99 da falan bunu dedi.
28 Jun 2008, 01:52
Gıcık Şirin
Kahverengi KuÅŸak
Hımmm, anladım.. Sorun dosyayı eklemek istediğin klasörde.. Arda oluyor böyle şeyler.. Başka bir yere kaydetmeyi dene.. Yine olmazsa benimle iletişime geçebilirsin.. Msn ile yollarım ya da yeniden rapide yüklerim, öyle deneriz..
Dostum bana winrar ile kof2003.zip yollarsan çok rahat yardım edebilirim....CRC nolarına bakmam lazım her emu için elimde fullset var zaten..... ..Romlar dahil..
28 Jun 2008, 11:45
burningman
Beyaz KuÅŸak
arkadaşlşar bn siteye yeni kayıt oldum ve takip etmeye başladım bnde kof ın gba oyunu var ıyun EX2 ama bir türlü kombinasyon yapamıyorum kombinasyon tuşlarını bilen yada yardımcı olabilecek var mı?
12 Jul 2008, 09:24
Muratxwq
Kahverengi KuÅŸak
God Rugal...
Birisi bana God Rugal'ın süper hareketlerinin mugende nasıl yapabileceğimi söyleyebilir mi?Birisinde tıpkı Akuma'nın shun goku satsu hareketini yapıyor;ötekisinde ise yukarı kaldırıyor ve 51 vuruş yapıyor...Acaba bu hareketleri nasıl yapabilirim?
Users browsing this forum: Nero(The Kid) and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum