Re: King of Fighters Hakkında Yardım Arayanlar...
slm bn ps2 için king of fıghters memorial oyununu arıyom varsa yardmcı olun arkdaşlar link verin sagolun
25 Mar 2010, 02:27
mustafa16
Beyaz KuÅŸak
slm kardeş yaziyoz bi cwp verin ama ben bütün karakterlerin içinde olduğu bi king of fghters ariyorum ps2 için ıgniz zero orochi falan ps2 olanı yokmu bilgisayar için o kadar mugen yapiyolar ps2 için olmazmı cewp bekliyorum sağolun warsa atarsanz sewnirim bayy
iyi güzel ama neden flot yapıyon haklısın cevap alamayınca insan çıldırıyor. her neyse ben de ps2 için kof mugen yok olan atarsa bir zahmet ii olurdu arkadaşa.
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
01 Apr 2010, 16:51
mustafa16
Beyaz KuÅŸak
sağol arkadaşim cwp verdgm için iyi olur ya ps2 de kof mugen vallahh
02 Apr 2010, 00:14
TheLifePlayer
Beyaz KuÅŸak
Ben oyunu Xbox icin yeni indirdim nasil kombo yapabilirim yardimci olur musunuz
18 Jul 2010, 02:18
rapper_93
Acemi
Be De Komba Yapmak İstiyorum Ama Pek Becerikli Değilim Yardim Edebliecek Varmi
Mame için hazırlanmış KOF oyunlarında Neo Geo daki gibi Hotkey ayarlamaları nasıl yapılıyor bilen var mı ? Süper çekme modu için AB ve ABC tuşları çalışıyor mu veya nasıl ayarlayabiliriz ? Mame'yi peki iyi bilmiyorum arkadaşlar uğraştım ama bulamadım.
Users browsing this forum: Nero(The Kid) and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum