Re: the king of figters arcade ve konsol hilelerini buraya atın
kof 97 hileler
Kyo Kusanagi 94 versiyonu : Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde olsun daha sonra herhangi bir butona basarak kyo'nun 94 versiyonu ile oynayabilirsiniz.
Ororchi Iori : Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde sol+sağ+sol+sağ+sol+sağ yaptıktan sonra ufak yumruk ve büyük yumuruğa aynı anda basarak orochi iori 'yi karakter seçme ekranında görebilirsiniz.
Oroci Leona : Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde yukarı+aşağı+yukarı+aşağı+yukarı+aşağı yaptıktan sonra büyük tekme ve ufak tekmeye aynı anda basarak orochi leona'yı karakter seçme ekranında görebilirsiniz.
Orochi Yeni Yüzler Takımı : Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde yukarı+sola+aşağı+sağa+yukarı+aşağı yaptıktan sonra ufak tekme ve büyük yumruğa aynı anda basarak orochi yeni yüzler takımını karakter seçme ekranında görebilirsiniz
Bu arada 97 de kara choi cıkıyor ben çıkartanı gördüm aynen böyle extra modu alıyorsun choinin üstüne gidip büyük yumruğa basıyosun kara cohi çıkıyor deneyin bunu
Kof 99 Hileler
Kyo : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sola+sağa+yukarı+sola+aşağı+sağa kombinasyonlarından sonra kyo aktif hale gelecektir.
Iori : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sağa+sola+yukarı+sağa+aşağı+sola kombinasyonlarından sonra iori aktif hale gelecektir.
Iori ile Dövüşme k :Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 200 ile 279 arasında olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...
Kyo ile Dövüşmek : Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 280 olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...
not:Belli bir Puana ulaştıktan sonra [Kyo] + Start yazacak Bu yazı karşına geldikten sonra cıkar... Oyunda belli bir puan aldıktan sonra Kyo ve İori'yi cıkarabilirsin... Aynı şey iori içinde gecerli...
kof 96 hileler
Goenitz and Chizuru:Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde yukarı ufaktekme+sağa büyükyumruk+sola ufakyumruk+aşağı büyüktekme yap.. Sonra Chizuru Kagura ve Goenitz karşınızda olacak.
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
yaw kardeş peki 99 daki krizalid için ne yapak ve 98 deki
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
27 Nov 2009, 00:25
zaza24
Ninja
kof 96 hileler
Goenitz and Chizuru:Karakter seçme ekranında eliniz startta basılı şekilde yukarı ufaktekme+sağa büyükyumruk+sola ufakyumruk+aşağı büyüktekme yap.. Sonra Chizuru Kagura ve Goenitz karşınızda olacak
üstteki kod ile
İlgili kod KOF 95'te Saisyu ve Rugal'ı olduğu gibi KOF 96'da Chizuru ve Goenitz'i çıkarmak için de kullanılıyor. Ne var ki bu kod King of Fighters 96'nın Arkeyd sürümü için değil NeoGeo CD sürümü için geçerlidir. Arkeyd'de (kartuş) Chizuru ve Goenitz ile oynayabilmenin tek yolu ilgili / gerekli Dip Switch'leri açmak.
ps1 de orochi ve takımıyla ile oynamak
ps de cikartabilirsiniz TEAM versus ta surekli R1.2 L1.2 TUSLARINA BAS İLK ONCE OROCHİ KARAkterler cikacak daha sonra yine aynisini yaparsanız orochi ile oynayabilirisiniz
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
kardeş kof 97 de kara choi çıkmıyor. herhalde yanlış biliyon sen onu ben denedim olmuyor
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
17 Jan 2010, 18:00
zaza24
Ninja
o zaman ps1 yada 2 de dene ben bietane video ekleyeceğim oradan izlersin yaw kardeş peki 99 daki krizalid için ne yapak ve 98 deki demişsin araştırmak lazım mod arkadaşlara sormak ve nette bir araştırma yapmak lazım arcade hileleri veren siteler varmı nette
kof 97 ps2 gizli adam çıkarma hareketleri karakter ekranında kendi çekimimdir ilk ve 2.video
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum