Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:02

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121  Next
 KOF öyküsü genel 
Author Message
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Post Re: KOF öyküsü genel
Madem hikaye koymadılar bu oyuna Kof XII demeselerdi. Yeni bir isimle ara oyun yapsalardı daha iyi olurdu. Haber sağlam deniyor ancak bu oyuna hikaye eklenir gibi geliyor. Çünkü koskoca SNK da başka bir isimle ara oyun şeklinde oyun yapma olayını düşünmüştür. Eğer gerçekten hikayesiz çıkarsa gerçekten kızmak ilazım. XIII hikayeli olarak çıktığında bir sürü kişi XII de bu böylemiydi diye sorcak, bir sürü kişide kafasından hikaye yazacak. Duvardan zıplamayı kaldırmaları iyi olmuş, inşallah uzun zıplamada kalkmıştır.

08 Oct 2008, 16:04
Profile
Uzman
Uzman

Yalnız benim en çok kızdığım nokta şu oldu. Tabii ki kof serisinde en çok sevdiğim oyun hikaye açısından 97 , oynanış ve çizim açısından 98 dir. Ancak KOF XI e akdar gelen süreçte hikayede çok önemli değişiklikler oldu.Ancak kof 98 ve 2002 incelenirse 2 oyunun da kendi hikayeleri bittikten sonra çıktığı görülür. (97 Orochi saga - 2001 Nest saga). Playmore'un KOF XI den sonraki ilk hikayeyi Ash hikayesinin sonu diye lanse etmesinden sonra fanlar 4 gözle KOF XII yi beklemeye başlamıştı.İşte bundan dolayı Playmore oyunun hikayesi olmadığını açıkladığında fanlar fazlasıyla üzüldü.Tamam ben hikayesiz bir KOF a karşı değilim ancak keşke yeni çizimler yerine eski çizimlere göre bir KOF XII hikayesi yazıp ,Ash hikayesini bitirselerdi. Ondan sonra KOF XIII ü hikayesiz yapabilirlerdi.Playmore maalesef kafasına göre iş yapmayı ve fanlarına kötü sürprizler yapmayı sürdürüyor.

Kısaca Playmore firması maalesef SNK dan aldığı mirasa ihanet ediyor

08 Oct 2008, 16:36
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Anlayamadığım Diğer Nokta Varolan Bir Taban Üzerine Hikaye Yazmak Çok Mu Zor Kimse Bir Best Seller Beklemiyor Snk Firmasından Zaten Fatal Fury Art Of Fighting ve Kof Serilerinden Oluşan Bir Taban Hikaye Var Bunun Üzerine Bişiyler Yazmak için J.R.R. Tolkien Olmaya Gerek Yok Sanırım Tamam Hikayesi Olmayan Oyunlar Kof 98 Mesela Gayet iyi Fakat Bir Hikaye Kesinlikle Olmalıydı Bence Bu Uzun Bekleyişe Değmeliydi Ayrıca Yeni Nesil Konsollara Çıkaracağı İlk Oyunlardan Biri Hatta En Önemli Kozu Kof XII Olan Bir Firmanın Bunları Gözardı Etmemesi Gerekiyordu Bence Kaldıki Kof Fanlarının Sadece Oyunu Değil Hikayeyide Gayet Yakından Takip Ettiklerini Snk Firması Biliyor Olmalı New Beginning Havasında Bir Oyun Yapıpta Hikaye Koymamak Bence Beginning Of The End Olur :)

08 Oct 2008, 23:54
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

katılıyorum çünkü zaten oyunların arasındaki zamanı açtılar, en sevilen oyunculardan biri olan iori'yi hikaye içinde çaresiz ve güçsüz gösterdiler, hikayeyi en can alıcı noktada bıraktılar ve şimdi de tekken6, sf4 gibi harika oyunların karşısına hikayesi ve tabiri caizse demo bir oyunla çıkmayı planlıyorlar...gerçekten bu playmore'u küçük düşürdü benim gözümde ve tahminimce birçok fan da benzer düşünceler içindedir..

09 Oct 2008, 09:30
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

angryangel_L wrote:
tabiri caizse demo bir oyunla çıkmayı planlıyorlar

İşte bu laf cuk diye oturdu. KofXII tam demo tadında.

09 Oct 2008, 12:48
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

leventk wrote:
angryangel_L wrote:
tabiri caizse demo bir oyunla çıkmayı planlıyorlar

İşte bu laf cuk diye oturdu. KofXII tam demo tadında.

Levent Kardeşim Sende Kof Öyküsünü Sıkı Takib Ediyosun Tekkencisin Anladıkta Bi Açığı Çıksada Laf Sokuştursam Diye Yemeyip içmeyip Aradan Ayar Veriyorsun Kof Fanlarına Helal Olsun :roll: Levent Kardeşim Ben Seni Deplasmana Gelmiş Mahalle Takımı Seyircisi Gibi Görüyorum Hani Bişey Olsada Laf Sıkıştırsam Araya Heyecanını Herzaman Bünyende Barındırıyosun :roll:

Last edited by Poisonblack on 09 Oct 2008, 15:48, edited 1 time in total.

09 Oct 2008, 12:56
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Öyle bir baktım ya Poisonblack. Başından beri takip etsem çok hata bulur çok eleştirirdim, zaten ilk sayfalarda biraz eleştirmiştim ama baktımki konu tartışma boyutuna kayıyor knighTeen87'ye ayıp oluyor. O yüzden hikayeyi eleştirmeyi bıraktım. Geçen konuya baktığımda SNK'ın saçmalığını görünce laf atmadan edemedim.

09 Oct 2008, 16:25
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 1208 posts ]  Go to page Previous  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121  Next