kardeş oyunu neorageX'e indirirsen otomatik olarak hepsi açık. hiçbir karakter kapalı değil. mame'e indirirsen şifreyle bu oyuncuları seçebiliyorsun hatta hangi versiyonu hatırlamıyorum birinde yine hepsi açık çk istersen versiyonu da bulmaya çalışırım bende var oynadım fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
Slay wrote:
Oyunda belirli bir puanı kazanınca Koyo +Start veya Iori + Start şeklinde bir uyarı çıkıyormuş bu uyarı çıktıktan onra verdiğim kod işliyor denilmiş.Burada tekrar vereyim karakter kodlarını.
Kyo : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sola+sağa+yukarı+sola+aşağı+sağa kombinasyonlarından sonra kyo aktif hale gelecektir.
Iori : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sağa+sola+yukarı+sağa+aşağı+sola kombinasyonlarından sonra iori aktif hale gelecektir.
Iori ile Dövüşme k :Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 200 ile 279 arasında olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...
Kyo ile Dövüşmek : Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 280 olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...
Slay, kardeşim her emulatör bu tuş kombinasyonlarına izin vermiyor diye biliyorum hatta oyun versiyonuna göre de değişiyor. bu yüzden arkadaş yapamıyor olabilir.
bir de arkadaşlar bu konunun balşlığı burası değil lütfen eğer devam edecekse yeni başlık altında devam edelim. "yöneticilerden de rica ediyorum bu mesajları taşır mısınız lütfen"