Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:00

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 117, 118, 119, 120, 121  Next
 KOF öyküsü genel 
Author Message
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Re: KOF öyküsü genel
Nasıl çıkmadı? arcade kodunda böyle bu dfalarca çıkarıp oynamıştım.Senin denemek istediğin platform nedir Syl onu belirtirsen çöüzüm yolunu farklılaştırabiliriz.

31 Oct 2008, 14:01
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

ya Ben burdan orjinaLini indirdim iŞte dediğiniz gibi yaptım ama herhangi bir değiŞikLik oLmadı :S yardımcı oLabLrmSnz

31 Oct 2008, 19:44
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Oyunda belirli bir puanı kazanınca Koyo +Start veya Iori + Start şeklinde bir uyarı çıkıyormuş bu uyarı çıktıktan onra verdiğim kod işliyor denilmiş.Burada tekrar vereyim karakter kodlarını.

Kyo : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sola+sağa+yukarı+sola+aşağı+sağa kombinasyonlarından sonra kyo aktif hale gelecektir.

Iori : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sağa+sola+yukarı+sağa+aşağı+sola kombinasyonlarından sonra iori aktif hale gelecektir.

Iori ile Dövüşme k :Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 200 ile 279 arasında olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...

Kyo ile Dövüşmek : Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 280 olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...

31 Oct 2008, 21:53
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

maLeSef haLa cıkmadı.Yada ben yapamyrm :S

01 Nov 2008, 18:51
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kardeş oyunu neorageX'e indirirsen otomatik olarak hepsi açık. hiçbir karakter kapalı değil. mame'e indirirsen şifreyle bu oyuncuları seçebiliyorsun hatta hangi versiyonu hatırlamıyorum birinde yine hepsi açık çk istersen versiyonu da bulmaya çalışırım bende var oynadım fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

Slay wrote:
Oyunda belirli bir puanı kazanınca Koyo +Start veya Iori + Start şeklinde bir uyarı çıkıyormuş bu uyarı çıktıktan onra verdiğim kod işliyor denilmiş.Burada tekrar vereyim karakter kodlarını.

Kyo : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sola+sağa+yukarı+sola+aşağı+sağa kombinasyonlarından sonra kyo aktif hale gelecektir.

Iori : Karakter seçme ekranında starta basılı şekilde sağa+sola+yukarı+sağa+aşağı+sola kombinasyonlarından sonra iori aktif hale gelecektir.

Iori ile Dövüşme k :Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 200 ile 279 arasında olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...

Kyo ile Dövüşmek : Gerçek takımlarla Krizalid'i yendikten sonra puanınızın 280 olması gerekiyor. Daha sonra Iori size meydan okumak için oyun sonunda karşınıza gelecek...

Slay, kardeşim her emulatör bu tuş kombinasyonlarına izin vermiyor diye biliyorum hatta oyun versiyonuna göre de değişiyor. bu yüzden arkadaş yapamıyor olabilir.

bir de arkadaşlar bu konunun balşlığı burası değil lütfen eğer devam edecekse yeni başlık altında devam edelim. "yöneticilerden de rica ediyorum bu mesajları taşır mısınız lütfen"

02 Nov 2008, 12:15
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Konunun sahibi arkadaş silindiği ve baştan sona bakarsan nerdeyse hiçbi anlamı kalmadığı için bu tür bir açıklamanın abes olmadığını düşünerek burada paylaştım Angry =)

04 Nov 2008, 01:12
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

kusura bakma slay bunun farkında değildim. sanırım bu başlık tamamı ile yalan oldu :-) :(

04 Nov 2008, 17:02
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

ArkadaÅŸlar ben knighTeen87
birkaç gün önce foruma girdim ve hesabımın tamamen silindiğini gördüm.Gerçekten benim bununla bir ilgim yok,zira aylardır forumda gayet iyi muhabbet ediyorduk
sanırım ya forumun databaseinde bir sorun oldu yada biri hesabıma sızıp üyeliğimi sildi.
yönetimden eğer mümkünse eski hesabımı kurtarmasını yada eski mesajlarımı(zira sayfalar dolusu KoF öyküsü vardı) kurtarmasını rica ediyorum.o da olmazsa hiç günahsız yere bu yeni nickle devam edicem
ayrıca herkese kibar sözleri için teşekkür ederim bende KoF muhabbeti yapmayı özledim sizle :)
knighTeen87

04 Nov 2008, 23:57
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

valla baya üzülmüştüm bir sorun yaşadın diye. sevindim birşey olmadığına...kurtarılmasa da burdan aynen devam ederiz hikayeye :-)

05 Nov 2008, 02:09
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Neyse beyler napalım böyle devam edicez,herneyse nerede kalmıştık? :)

06 Nov 2008, 17:26
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 1208 posts ]  Go to page Previous  1 ... 117, 118, 119, 120, 121  Next