Re: KOF öyküsü genel
knighTeen_87 bu olayı bir başlangıç bilip derli toplu bir hikaye yazsan nasıl olur. İlgilenenlerin ara sayfalardan hikaye takip etmesi zordur diye düşünüyorum. Kof hikayeleri kısmına alternatif bir başlık olarak açıp varsa diğer başlıktaki eksiklikleri derli toplu bir şekilde tamamlamış olursun.
_________________ PSN: leventk
06 Nov 2008, 18:23
angryangel_L
Siyah KuÅŸak
bence de güzel olur ama baya külfetli bir iş bu...aslında elinde hazır metin varsa kopyala yapıştır daha rahat olur sonra ayrıntılar düzeltilir veya trartışılır yine.
_________________ EVIL INSIDE
06 Nov 2008, 18:38
knighTeen_87
YeÅŸil KuÅŸak
bu güzel bi fikir ama kof un öyküsü çok detaylı ve yazması feci uzun olur ama genede temel hatlarıyla anlatan birşey yazmayı düşünyorum.özelliklede yıl yıl,detayları burada tartışırız. ayrıca belirteyim,sitedeki öykü hatalarla dolu
_________________ Zavallı birinin "knighTeen87" hesabıma sızıp kapatmasının ardından bu hesabı kullanıoyrum arkadaşlar,ben knighTeen87
08 Nov 2008, 13:09
leventk
Kurucu Üye
Her yıl için ayrı başlık açsan, belki tartışması ve okuması daha kolay olur. Hem zaten gerekli alt bölümde mevcut. Hem ayrı başlık açarsan hepsini birden yazmana gerek kalmaz. Yıl yıl kof serilerinin hikayesini anlatırsın, hikayede geçmeyen karakterlerin hikayeleri için ayrı ayrı başlık açarsın, ancak bu diğer karakterlerinki yıl yıl değil, bütün serilerin hepsini birden kapsar.
Tabi bunları tavsiye olsun diye söylüyorum. Paylaşım senin, doğrusunu sen bilirsin.
_________________ PSN: leventk
09 Nov 2008, 13:47
knighTeen_87
YeÅŸil KuÅŸak
tmm burada muhabbete devam edelim bende yavaş yavaş yıl yıl yazayım KoF ları
_________________ Zavallı birinin "knighTeen87" hesabıma sızıp kapatmasının ardından bu hesabı kullanıoyrum arkadaşlar,ben knighTeen87
09 Nov 2008, 17:56
K'Hilal
Acemi
knighTeen_87 wrote:
Arkadaşlar ben knighTeen87 birkaç gün önce foruma girdim ve hesabımın tamamen silindiğini gördüm.Gerçekten benim bununla bir ilgim yok,zira aylardır forumda gayet iyi muhabbet ediyorduk sanırım ya forumun databaseinde bir sorun oldu yada biri hesabıma sızıp üyeliğimi sildi. yönetimden eğer mümkünse eski hesabımı kurtarmasını yada eski mesajlarımı(zira sayfalar dolusu KoF öyküsü vardı) kurtarmasını rica ediyorum.o da olmazsa hiç günahsız yere bu yeni nickle devam edicem ayrıca herkese kibar sözleri için teşekkür ederim bende KoF muhabbeti yapmayı özledim sizle :) knighTeen87
Anlayamadığım bir sebepten ötürü ben de hesabıma ulaşamadım... Kullanıcı adım ve şifremi kabul etmedi hiç... HA bu arada ben nâm-ı diğer Gıcık Şirin...
23 Jan 2009, 12:31
utkanypk
Siyah KuÅŸak
Hikayeler kısmından okuyabilrsiniz.Ya da Genel kısmında geniş bir özeti var
_________________ Çaylağın usta olacağı gün gelir. ASH CRImSON
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum