kım ne derse desın orochıyı ben ılk a damda perfect alıyorum o kadar agır kı ama rugalı kof2002 de yenen az babayıgıt var
kof oykusune gelınce sana dedım kof97 nın oykusu yazılırken kof2002 bılınıyormuydu allah askına kof97 ye gore 3 boss var eskı rugal eskı rugal kotu evet goenıtz ve orochı bunların arasından tabıkkı en ııısı orochı ama kof2002 yi pek oynamamısın sanırım rugal katlar adamı
15 Jul 2007, 06:25
Gıcık Şirin
Kahverengi KuÅŸak
Shingo 2002'nin öyküsü yok zaten!
15 Jul 2007, 13:48
selçuktercan
Kahverengi KuÅŸak
yaganagi haklı en güçlü orochi tek ölümü enerjiyi yarıya indiriyo
15 Jul 2007, 22:09
venom
Ninja
Yaganagi wrote:
gıcık şirin boşa uğraşma adam inanmak istemiyor.shingo nun 95 te rugal in öldüğünden bile haberi yok.orochi onu öldüren adamlar bi hamleyle alaşağı etti diyorum,o "ben orochi yi perfect dövüyom" diyo.diyecek bişiym yok,sana tek diyeceim biraz kof öyküsü faq su okuman.o yeni mukai,magaki bile orochi nin köleleri.ben her kof u her takımla tek tek bitirdim diyorum her takımın endinglerini görmek için.inanmamakta özgürsün,sen şu an resmen 2+2 ye 4 değil 3 diyorsun göz göre.orochi değil rugal'i,rugal ler ordusunu bile yener.zaten neo geo battle colsieum un da boss u orochi,rugal in esamesi bile okunmuyor. TKERA SÖYLÜYORUM KOF 98,2002 VE NEOWAVE İN ÖYKÜSÜ YOKTUR,O YILLARDA TURNUVA OLMADI
anlamıosa bırak debelensin
_________________ And the waters ofBodom turn abloodshade of red As theChildren Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum