Ben Hile yapmayı hiç sevmem ama bazen çok zevkli olabiliyor acaba siz ne düşünüyorsunuz ?
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
23 Mar 2009, 18:12
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
Re: Oyunlarda Hileye BaÅŸvururmusunuz ?
king of fighters bölümüne açılmış bir başlık..kastettiğin oyun kof olsada,olmasada gereksiz bir başlık böyle konuları bu başlıktan konuşmak daha yerinde olur..
genede hile yapmayı sevmem hilesiz oynamak daha zevkli bence bazıları oyunu öğrenmeden hile arıo hatta oyunun hilesini soruo oynamadan
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
23 Mar 2009, 18:32
last jedi
Kara KuÅŸak
abi yerimi bilmem ama oyunu bitirdikden sonra hileye başvururum önce heycan sonra zevke yani tabi dead space müstesna zira onda oyun bitirmek ölüm gibi bişi
23 Mar 2009, 22:22
tyux89
Kara KuÅŸak
ben bu güne kadar hiç bir oyunda hile yapmadım we memnunum arkadaşlarım yapıolar sonuç hilesiz oynamaya gelince multi gamelerde yeniliolar
_________________ Beyblade severler forumu link için pM yada türkçesi ile ö.m. at
A O G T ne? diceksiniz
Army Of God Team...
23 Mar 2009, 23:27
gokhan461
Ninja
bencede en mantıklısı önce oyunu bitir normal şartlarda ondan sonra varsa hile uygula mesela her hile aslında hile değil ekstra kostümler veya oyunlar dövüşçüler de oluyor dimi.
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
24 Mar 2009, 00:00
Sebulba
Kara KuÅŸak
Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya....
Ben de sevmem hile yapmayı. Belki size saçma gelebilir ama hile yapmak bana " acizlik " gibi geliyor.
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
03 Apr 2009, 22:42
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
katılıyorum,özellikle vs oyunlarda hile yaparak kazananları anlamış değilim yalnız bu acizlik konusu hileyi merakı gidermek amacı ile kullanılırsa değişir tabi,birde herhangi bir oyunun uzmanı olan kişiler için bir değişiklik olabilir
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum