Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 20:02

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 Sizce KOF'un En Büyük Patronu Kim? 

Rugal 42%  42%  [ 84 ]
Orochi 37%  37%  [ 75 ]
Igniz 10%  10%  [ 20 ]
Krizalid 2%  2%  [ 5 ]
Goenitz 4%  4%  [ 8 ]
Mukai 1%  1%  [ 3 ]
Zero 3%  3%  [ 6 ]
Total votes : 201

Author Message
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Post Re: Sizce KOF'un En Büyük Patronu Kim?
ankette adı yok ama bence geese howard :-D :-D :-D

19 May 2008, 14:44
Profile WWW
Uzman
Uzman

Valla en büyükle ne kasdettiğinize bağlı

Hikaye bazında bakarsanız en kuvvetlisi OROCHI (Kof serisindeki diğer bosslar OROCHI nin tırnağı bile olamaz)

Karizma derseniz tip olarak Igniz derim

Oyunda en zor boss hangisi derseniz önce MAGAKI sonra GOENITZ derim bu 2 boss bayaa zorluyor.

Ama sanırım en büyükle hikaye olarak en kuvvetlisi soruluyor o zaman OROCHI

Sonuçta oyunlardaki hikayelere bakarsanız (NEST dışında) tüm bosslar ya OROCHI geri getirmeye çalışıyor (Goenitz,Mukai,Magaki) ya da onun gücünün çok az bir kısmını alıp dünyaya hükmetmeye çalışıyor (Rugal)

Sonuçta normal şartlarda hikaye bazında tüm bossları toplasanız hepsi birden bile OROCHI yi yenemezler.

Cevap: OROCHI

19 May 2008, 18:06
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Rugal 98 2002 de saçma sapan pişkin tiplemeleriyle kendisinden soğumama neden oldu Orochi ise hikayelerde şişirilip şudur böyledir denilmiş faka oyunun en kolay yenilen karakteri olarak karizmasını sarsmıştır, Goenitz gayet havalı hatta fırtınalı ve zrlayıcı bir karakter olmasına karşın Orochi emrinde olması yüzünden kaybediyor. Bence gerek görünüş,hareket ve zorluk gerekse Orochi olayından bağımsız tek bir karakter olarak Igniz dır diyorum Rugal fanı çok ama sonuçta oda Orochi gücünü bilinçsizce kullanıp yokolan zavallı bi piyon ayrıca Goenitz ve Igniz dışında diğer patronlar ya kaçıyor ya ölüyorlar Igniz ın imkanı olduğu halde başarısız olduğunu kabul edip intihar ediyor (neredeyse bütün Kof karakterleri aynı anda saldırıyor) Sonuç olarak hem çağımıza uygun bir konu işleniyor 1800 1900 lük hikayeler eski olduğu için klasik basit temalardan oluşmakta Kof Xii den sonra tekrar Nests in kurulup devam etmesini diliyorum =)

14 Jun 2008, 01:29
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Bencede RugaL.Şu orochi de ne buLuyoSunuz anLamıyorummm.Ben o adamLa iLk dövüŞtüğümden beri gıcık oLuyorum.Çünkü hareketLeri çok baSit ne vurma var ne biŞe anca uzaktan yani büyücü gibi zevkLi deiL

14 Jun 2008, 01:41
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Orochi yi perfect yenmeyeni dövüyolar zaten :D

14 Jun 2008, 09:07
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

hikaye bazında , goenitz,magaki,mukai orochi yi geri getirmeye çalışan bir klanın üyeleri...
Rugal goenitz tarafından öldürülmüş eski bir karakter sadece . 95ten sonra Hikayesi olmayan senelerde boss olarak Rugal'ı eklemişler 98 ve 2002de rugal yine var. Ancak en büyük patron o değil, goenitz'den güçsüz bir adam ve orochi gücünü çok az taşıyan bir karakter kendisi.
Ancak Orochi'nin asıl adamları Goenitz,mukai,magaki,mature,vice,chris,shermie ve yashiro'dur . Ash'de onlardan sayılabilir ama asıl amacını tam olarak bilemiyoruz... Zaten yashiro takımına güç vahşeden kişide orochi'dir.. Bizim 97de dövüştüğümüz'ün adı orochi idi ancak sadece Chris'in bedeninde can bulan bir güç olarak.Yani ultra chris gibi birşey :D
Sonuçta orochi çok güçlü bir ve ejderha görünümünde bir varlıktır. Onunla oyunlarda karşılaşılmadı henüz.
Yani 97de orochi'yi hemen yeniyorum diyerek. Bu kanıya varamayız.
Oyun bazında en çok zorlayan boss'lar bana göre goenitz ve magaki dir.

14 Jun 2008, 17:08
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Güzel anlatmışsın dostum fakat Rugal'ı Goenitz öldürmüyor Rugal Orochi gücü için Goenitz'e saldırmasıyla gözünü kaybetmesi bir oluyor daha sonra Orochi gücünün bir kısmı veriliyor fakat kutsal kanı taşımadığı için gücü kullandığı zaman öleceği söyleniliyor Rugal 95 te yenilip bilinçsizce bu gücü kullanması sonucunda yokoluyor, ayrıca Yamazaki Iori ve Leona da bu lanetten nasiplerini almış bulunmaktalar Kof Xii de %99 karşımıza yine çıkacağı düşünülüyor bu sefer bitirselerde Ron hikayesine başlanılsa bıktık artık 10 seneyi geçti hala Orochi gücü Orochi kanı Orochi süt ve et ürünleri =) daha fazla sıkmadan tadında bırakarak hikayeyi sonlandırmaları lazım birde benim gözlemlediğim oyunun hikayesi ve karakterler hakkında bilgisi olmayan insanlar genelde Rugal ı en güçlü görüyor zahmet edip okusalar aynı fikirde olacaklarını sanmıyorum her ne kadar Orochi aşmış bir güce sahip olsada Igniz'a değişmem =)

14 Jun 2008, 20:24
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

evet dalgın kafayla öldürdü yazmışım. Evet gözünü kaybetmişti rugal.. Igniz'de tabi güçlü bir karakter..Orochi kadar cool bir tip o da:D

14 Jun 2008, 23:59
Profile
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

oyundaki güç açısından bakılırsa gerçekten igniz'in üzerine bir boss daha tanımıyorum hem çok karizma hemde çok güçlü ve teknik...ki ve dövüş tekniklerini aynı anda çok güzel kullanıyor, ondan sonra bu konuda en iyi krizalid bence o da aynı şekilde iki tekniği çok iyi birleştiriyor...ama birşeyi biliyorum bu oyunda rugal iyi kötü tam 4 defa boss olmuştur ve ben 98deki rugalla değil igniz'i igniz gibi 5 tane daha adam gelse deviririm daha hiç malubiyetim yok o adamla (tabi son gelen boss halinden bahsediyorum). O yüzden benim oyum rugal'a gitti..
(orochi'nin adı bile geçemez)

24 Aug 2008, 01:48
Profile
Acemi
Acemi

bence oyunun en güçlü karakterleri goenitz ve ignizdir. rugal normal bi adamdır ve goenitz onu hırpalamıştır.orochi yi iori kyo ve chizuru üçlüsü pataklamıştır :badgrin: ama ignize baktığımızda k' nın takımını hiç zorlanmadan dağıtmıştır :smile: sonra hemen hemen turnuvanun bütün adamları saldırmıştır ki o durumda bile zor yenebilmişlerdir. Vs yapsalar orochi de dahil bütün bossların canına okur igniz.. onun için 1. igniz 2. goenitz

29 Jun 2009, 20:46
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 128 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next