Bu konuya cevap verebilmek için istatistik tutmak lazım...
Ama kanımca nüfusu açısından İstanbuldur..
İstatistik dedim ya..
Türkiye'nin dörtte biri iStanbulda olduğuna göre en iyi KoF'çunun orada olma ihtimali çok yüksek, ya da en iyi KoF oynananan yerin İstanbul olma ihtimali!
09 Jul 2006, 12:38
haohmaru0101
YeÅŸil KuÅŸak
bence adanada en iyi kofcular bulunuyor ve turkiyeye gelen en yeni oyunlar adana show game atari salonuna geliyor
11 Jul 2006, 13:24
berkelson
Acemi
diyarbakır ver mardinde de çok sağlam kofçular var ama tabiki istanbulda dah iyileri vardır nedenini arkadaş açıklamış zaten nüfus yoğunluğu
17 Jul 2006, 03:13
bvlgari
Acemi
kardeÅŸim hataydan sizin o show dakileri pataklamaya gider bazen :D
hatay ı yabana atmayın derim özellikle kardeşim uzmanıdır istanbula da gitti antebede urfayada karşısına çıkan kişi ile 10 el oyunuyosa 8 ini alır 2 sini kaybeder..
Re: Türkiyede Engüzel Kof Hangi Şehirde Oynanıyor
bence yüksekova az da olsa güzel oynarız. bi kaç kişi dışında tabi:)
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
02 Dec 2009, 18:02
zaza24
Ninja
Re: Türkiyede Engüzel Kof Hangi Şehirde Oynanıyor
istanbul functiy eskisi kadar olmasada idare eder-ümraniye merkez talatın atari salonu orda süper oyunlar var avrupa yakası cevahir avam oyun salonu jeton fiatları pahalı ama mekan süper
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum