Joined: 11 Apr 2006, 19:03 Posts: 292 Location: Ali Sami Yen'den
Pc Oyun İstek
Ewt arkadaşlar Oyun İsteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz..Bizde yardımcı olmaya çalışırız..
04 Jun 2006, 12:23
togi2005
Beyaz KuÅŸak
RAYMAN 3 VE SONIC ADVENTURE DX
Sağol dostum benim oynamayı çok istediğim iki oyun var hala onları bulamadım. Rayman 3 ve Sonic adventure dx bana bu oyunları bulabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Ewt arkadaşlar Oyun İsteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz..Bizde yardımcı olmaya çalışırız..
zaten oyun istekleri full oyunlarda yapılıyordu alternatif başlığa gerek yok bence
FULL OYUNLAR PC VE OYUN İSTEKLERİ DİYE DEĞİŞTİREBİLİRİZ
ok dostum daha mantıklı
Aga güsel sölüyosunda,O başlık cok karışık oldu isteyen aradıgını bulamaz oldu hiç degilse biraz rahatlatır burası..
keyfine göre takıl o zman
05 Jun 2006, 00:20
artemistr
Mavi KuÅŸak
merhaba arkaadslar bırtane turk oyunu varmıs gta ya benzıyor dedıler ısmı PUSU bu oyun elınd olan vvarsa paylasabılırmı?
05 Jun 2006, 08:50
artemistr
Mavi KuÅŸak
PUSU tenk link lazım.
arkaadaslar pusu oyunu varmıs turkler yapmıs gta ya benzıyormus elınde olan varmı.cok aradım bulamıyorum.
07 Jun 2006, 18:48
Apocalypse
Banlandı
bn hiç öle bi oyun duymadım sadece telefonlara çıkmıştı oda çok ktü bişidi jawa oyunu oynamaya değmez eğer çıktıysa mutlaka level dergisi yer weriridi
Bu oynu gerçekten var ama linklerini Türk sitelerinin hiçbiri koymuyor çünkü türk yapımı bir oyun ve gelişmesi için satın alınmasını istiyorlar çoğu. Geçenlerde çıktı fiyatı orijinal 16 ytl galiba. Daha almadım ama satın alınması taraftarıyım. Evet biraz pahalı gibi gelebilir. Ama diğer oyunların orijinallerinden çok ucuz. Bulursam eğer linkleri site yönetimi izin verirse eklerim.
07 Jun 2006, 18:58
Apocalypse
Banlandı
walla bn hiç görmedim ya haberim yok bu oyundan ama sitelere koyulmaması çok ii gelişmek şart 16ytl bnce orjinal oyun içn çok ideal bnce bulsanda koyma abi
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum