Zaman: 22 Mar 2010, 05:42

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
 Megaupload vb. Sitelerden Dosya İndirmek İçin Döküman 
Yazar Mesaj
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

Mesaj Megaupload vb. Sitelerden Dosya İndirmek İçin Döküman
Bildiğiniz gibi megauplaod ve Türktelekom birbirlerine küsmüşler. İki şirkette birbirlerini engellemiş. Bizede bunları barıştırmak düşüyor. Öncelikle megauploadı açabilmek için bilgisayarımızda birkaç basit işlem yapacağız. Bunun için aşağıdaki işlemleri uygulayın.

1. Başlat menüsünden çalıştır a girin
2. '' c:\windows\system32\drivers\etc\hosts '' yazın,
3. Açılan pencereden '' Listeden Program Seç'' i tıklayın,
4. " Not Defteri"ni seçin,
5. "127.0.0.1 localhost " yazısının altına " 69.5.88.72 www.megaupload.com " yazın,
6. Not defterini kapatıp değişiklikleri kaydedin.

Artık bilgisayarınız Megaupload'a açılmıştır....

Şimdi sıra geldi megauploadı kendinize açmaya. Bildiğiniz gibi megaupload Türkiye'ye dosya aktarımını çok kısıtladı. Öncelikle megauploadın internet explorer için araç çubuğunu indiriyoruz.
Megaupload araç çubuğu: http://www.megaupload.com/toolbar/megau ... rsetup.exe
Kurulum tamamlandıktan sonra yapmamız gereken tek işlem kaldı ipmizi değiştirmek.

Megarotic ve Sexuploader siteleri için burdan sonraki işlemleri uygulamanız yeterlidir.

IPmizi değiştirmek için bir proxy programı kurup sağlam ve megauploadın kabul edeceği bir ülkeye ait ip bulmak gerekiyor. Proxy Switcher programı en kullanışlı programlardan biridir.Son hanesinin 80 ya da 8080 ile bitmesine özen gösteriniz.

Proxy Switcher: http://rapidshare.com/files/18250453/Pr ... 0.4059.rar
Password : apples

İlk aldığınız ip de başarılı olamayabilirsiniz. Deneme yanılma yöntemiyle başarıya ulaşabilirsiniz.

Dosya linkini yazın doğrulama kodunu yazın. Geri sayımı bekleyin "İndirmek için tıklayınız" yazısına sağ tıklayıp farklı kaydet seçeneğini denemenizi öneririm. Direk tıklayınca bazen dosyayı vermiyor.

Megauploada üye olarak bekleme süresini 25 saniyeye düşürebilirsiniz. Ya da sitemiz için açtığım üyeliği kullanabilirsiniz. Kullanıcı: TRfighters Şifre: trfighters

Son 2.5 saatimi bu yöntemi denemek için uğraştım. En kolay yöntem bu sanırım. Yapamayan olursa sorularınızı başlık altında alabilirim.

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

En son TheScorpion tarafından 02 Oca 2008, 15:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

10 Ara 2006, 02:58
Profil WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

En son aytekin tarafından 10 Oca 2007, 22:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

10 Oca 2007, 18:34
Profil WWW
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

10 Oca 2007, 18:36
Profil WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

bende indirdim ama bunu neyle oynayacagız neyle çalışır bu oyun emulator lazım :oops: [color=red][/color][size=18][/size]

23 Oca 2007, 00:18
Profil WWW
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

23 Oca 2007, 00:19
Profil WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

bende indirdim ama bunu neyle oynayacagız neyle çalışır bu oyun emulator lazım :oops:

ne oyunu? ne emulatörü? :roll: bunlar oyun deil
konunun başlığına bakar mısın acaba? :roll:

28 Oca 2007, 12:40
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

hocam "Masaüstündeki internet explorer simgesine sağ tıklayıp özelliklere gelin. "Bağlantılar=>Yerel Ağ Bağlantıları" yolunu izleyin Proxy sunucusu yazan yeri tıklayın ve aldığınız ip yi buraya yazın." demişin ama bunun baska yolu nasıldı...bende oyle cıkmıyor proxy sunucusu,baska bir yolunu soylersen sevinirim :-)

28 Oca 2007, 14:30
Profil WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

hocam "Masaüstündeki internet explorer simgesine sağ tıklayıp özelliklere gelin. "Bağlantılar=>Yerel Ağ Bağlantıları" yolunu izleyin Proxy sunucusu yazan yeri tıklayın ve aldığınız ip yi buraya yazın." demişin ama bunun baska yolu nasıldı...bende oyle cıkmıyor proxy sunucusu,baska bir yolunu soylersen sevinirim :-)

heralde şöyle olcak bağlantılar sekmesinde en altta yerel ağ ayarları butonu var ona basıp proxy sunucusu yerindeki kutuyu işaretleyip yazmamız gerekiyor herhalde :-)

28 Oca 2007, 14:42
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

:D http://www.trfighters.net/forum/-gtanti ... t8867.html
burada anlattım herşeyi
:-)

29 Oca 2007, 21:37
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Ohoo siz yöntemi bilmiyorsunuz,aşağıdaki programı kurup reset atın bitsin :-D
http://ntcanuck.com/download/051111twdns.zip
bu arada buraya öylesine girmiştim,çok komik birşeyle karşılaştım :roll:
akuma_ yazdı:
bende indirdim ama bunu neyle oynayacagız neyle çalışır bu oyun emulator lazım :oops:

31 Oca 2007, 07:49
Profil WWW
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 31 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion