Re: Sonic vs Mario [Anket]
Beni oyunlara alıştıran aslında, SEGA Genesis'teki Ayı Yogi ve Robinson mu ne vardı ismini unuttum şimdi. Tabii, bunlar Sonic'le akraba.
1) Kimin babası diğerinin babasını döver?
Şöyle bir düşündüğümüzde Sonic koşar, hortum çıkarır, sonra yüzük toplar 2dk kendini kaybeder, 7 kaos zümrütü ile yenilmez hale gelir, kısa bir süre

. Fakat! Mario altına aldığı her şeyi ezer.. Bu da bir gerçektir. Marionun formları sonici tutabilecek kadar çoktur! Gerek uçması (sonic çok yükseğe atlayamaz), gerek yüzmesi (sonic yüzemez

), gerek de Metal Mario'ya dönüşmesi.. Metal Mario'yu mario sevenlerin hepsi bilir zaten.. Hasar almaz, istemediği halde yerinden kımıldamaz

. Fiziksel kuvvetlerle karşılaştırırsak Mario Amcamız döver

.
Kazanan: Mario2) Kimin konsolu ve oyun tarzı daha.. İlginç?
Şimdi gelelim konsol, fan olarak kim daha üstün konusuna.. Sonic, segadan çıkınca hemen "PS'ye" saldırdı, mario amca ise, kendi konsolunu ileri taşıdı, renk verdi ve "taa" Wii'ye kadar geldi.. Şimdi Mario amcanın bir çok oyunu var, hem de her biri çeşit çeşit! Tutun Rpg"ler"inden arabayarışına, aksiyonuna, macerasına, sporuna! Şimdi bir de Sonic'e göz atalım

. Ne yazıkkı hep amaçlanan şey şudur: "koş" ve süre tasarrufunu puana dönüştür. Sadece puan-hız hesabı yaptırtmak istenen Sonic'e sinirlenen Fanları bile onun rpg flash oyunlarını çıkarttı. Ama üsttekiler dinlemedi devam etti pilav yemeye. Benim düşüncem budur. Tarafsız bakıyorum.. Buradaki beni tanıyanlar bilirler "Sonic" serilerini sevip oynadığımı. Ama insan tarafsız bakınca "her zaman kendi tuttuğunun üstün olmadığını anlıyor

".
Kazanan: Mario3) Hangisi oynarken daha geç sıkar
Sonici oynarken çok eğlenirim. Yani budur, yalanım yok bayağı zevklidir. Fakat Sonic tek pilden enerjisini aldığı için "durasel" kullansa bile biter. Yani, ben tamam oynadım serinin bir oyununu. Ve bitirdim. Hadi bakalım çok zevkliydi 1 başka oyununu hemen açayım da oynayayım. Karşımdaki şu: Aynı şeyler, aynı dakika sistemi, aynı amaç, yine elmas arkeolojisi.. Sonice tatil verilmeli oynarken. Ne bileyim 6 ay birini, sonra 6 ay ara verip diğerini oynamak daha mantıklı.
Şimdi de Mario'dan bakalım.. Zıpla, zıpla nereye kadar? Mario'nun şekerliği vardır bir kere. Yaşlı birini gerçekten içimizden gelerek karşıdan karşıya geçirmeye çalışır gibi oynarız marioyu. Tutalım bakalım, aterideki marioyu oynadık bitirdik. Oyun sonu lafımız şu olur: "ALLAH'A ŞÜKÜR BİTTİ POF!". Ama sonra karşımıza Super Mario 64 gelir.. Bu ne? Öncekiyle alakası yok. Gerçekten serbest bir oynanış tarzı var, bir bakarsınız denizde yüzüyoruz, bir bakarsınız kayıyoruz. Özellikler zıplamalar yaratıkları tutup fırlatmalar kabukların üzerine atlayıp kaymalar ve çeşitli gizli anahtarları aramalar

. Ateridekine göre çok fark etmiştir. Sonra bu da biter. Geçelim Mario Kart 64'e. Şimdi de yarıştık bitti.. Daha bunun Super Smash Bros. Serileri var! Öyle hemen bırakmıyor bu SSB serileri

.
Kazanan: Mario1)Mario
2)Mario İyi eğlenceler

3)Mario