dostum oyun kombo uzerıne kurulmus sende yapabılırsın bundan hıc suphen olmasın scorpion dehsetsın yaw
24 Jul 2007, 07:09
FiRewaLL
Beyaz KuÅŸak
:(
Arkadaslar bunu Hangi Emulatorle acacazki :S
Ben mame ile acıyorum roms klasorune attim ama desteklemiyor acamiyorum yardim edermisiniz size zahmet
24 Jul 2007, 19:13
DarkEyes
Siyah KuÅŸak
shingo kardeş önce oyun için,sonra video için ve en son zahmetlerin için saol
Quote:
Arkadaslar bunu Hangi Emulatorle acacazki :S
Ben mame ile acıyorum roms klasorune attim ama desteklemiyor acamiyorum yardim edermisiniz size zahmet
shingo kardeÅŸ koymuÅŸtu emuyu bide onda dene
---- 1 dakika sonra eklendi ----
bu arada emu oyunun içinde
24 Jul 2007, 19:21
FiRewaLL
Beyaz KuÅŸak
TÅŸkler
Evet yav
İicne bakmadimki Oyunun tşkler hocam
Simdide bir sorum daha oalcak ben o kadar cok bilmiyorum ama cok hosuma giden bir oyun
Bu Ölümleri felan nasıl keciyoruz
ben tuslari ayarladim bunda sadece buyuk el kucuk el
buyuk ayak kucuk ayaklami oynuyoruz baska extra tuslar ayarlamaya gerek varmi yoqmu
yardim ederseniz cok sevinirim tÅŸkler simdiden herkeze kolay gelsin
24 Jul 2007, 19:34
DarkEyes
Siyah KuÅŸak
Quote:
Evet yav
İicne bakmadimki Oyunun tşkler hocam
Simdide bir sorum daha oalcak ben o kadar cok bilmiyorum ama cok hosuma giden bir oyun
Bu Ölümleri felan nasıl keciyoruz
ben tuslari ayarladim bunda sadece buyuk el kucuk el buyuk ayak kucuk ayaklami oynuyoruz baska extra tuslar ayarlamaya gerek varmi yoqmu yardim ederseniz cok sevinirim tÅŸkler simdiden herkeze kolay gelsin
kanka şimdi ayarları yaptıysan baska ayar yapmana gerek yok sadece komboları yapmayı bilecem o kadar,o extra tuşlar zaten kombolarda birden fazla tuşa basarak yapacagın hareketlerdir.yani senin anlayacagın baska ayar yapmana gerek yok
24 Jul 2007, 19:44
ArchLord
Beyaz KuÅŸak
Ya arkadaşlar bu oyunu indirmeye çelışıyorum linkten 5 kb lık bir dosya iniyor sadece ne yapmam gerekiyor
24 Jul 2007, 20:14
TheScorpion
Tasarımcı
flashget ya da hahngi download manager ı kullanıyorsan onu kapat sonra indirmeyi dene.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
24 Jul 2007, 20:21
FiRewaLL
Beyaz KuÅŸak
Ya Ben Olumleri Cekemiyorum Deli Olacam Adam yenemiyorum :)
Tuslara sallama basiyom bazen cekiyor Olumleri ama cogu bosa gidiyor adamlarda beni olduruyor :)
yardim pls
25 Jul 2007, 13:40
DarkEyes
Siyah KuÅŸak
Quote:
Ya Ben Olumleri Cekemiyorum Deli Olacam Adam yenemiyorum :)
Tuslara sallama basiyom bazen cekiyor Olumleri ama cogu bosa gidiyor adamlarda beni olduruyor :)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum