kof chaos 2006
ya arkadaslar ben bu siteden kof chaos 2006 yı indirdim ama yükleyemedim.6 parça halinde sunulmuştu ben hepsini indirdim ama yükleyemedim hata veriyo bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.şimdiden bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. ~(~K~E~D~İ~)~
kurulum gerektırmez sen tum 6 partıda 1 klasore al ılk partı extract et zaten hepsi 1 klasor ıcınde bırlesecektır ve içinde 1 exe dosyası bulacaksın ona tıkla ve biraz bekledikten sonra oyun açılacaktır..
17 Jun 2007, 04:19
pembekedi123
Acemi
bende aynısını yaptımda hata veriyo dosyalarda.boyutuda yüksek oldugu icin tekrar indirmeyede eriniyorum.daha deminde streer fighter x2 plusı ındırdım ondada hata verıyo acılmıyo
bende aynısını yaptımda hata veriyo dosyalarda.boyutuda yüksek oldugu icin tekrar indirmeyede eriniyorum.daha deminde streer fighter x2 plusı ındırdım ondada hata verıyo acılmıyo
hmm. bilmiyorum genelde bu şekilde açılması lazım ama sistemle alakalıda birşey olabilir..
17 Jun 2007, 04:27
Scorpion_MK4
Beyaz KuÅŸak
Rakip arıyorum bu oyunda.. var mı üleyn..
27 Jun 2007, 15:07
joe_higashi
Acemi
slm
bu oyunu çalıştırmak için hangi program gerekiyoooooo bilgilendirirseniz sevinirimmmm
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum