TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
_________________ duygular vardır yalnızları öldürmek isteyen; başaramazlarsa öldürmeyi, o zaman kendileri ölmek zorunda kalırlar. fakat yeter mi gücün senin katil olmaya? koru kendini iyilerden ve adillerden! onlar hoşlanırlar kendi erdemini yaratanları çarmıha germekten- nefret ederler yalnızlardan... koru kendini sevginin nöbetlerinden! çok çabuk uzatır elini yalnız kişi, karşılaştığı her insana...
çalışıtğım yerde olduğumdan dolayı sagopa kajmer adlı şahısın baytar adlı parçasını dinliyorum ve az sonra intihar etmeyi düşünüyorum
07 May 2009, 11:41
ch@ttin
Acemi
Re: The King of Fighters'98 [PSX]
arkadaşlar indirdim rar dosyasını actım ama uzantılar ccd sub falan nasıl accam ben bu oyunu
Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum