Namı diger King of Fighters: Maximum Impact 2 güzel bi oyun paso gizli adamlar cikiyor ve bi sürü farklı renkler grafikler pek hosuma gitmedi kof maximum impact ile 3 boyuta iyi bir gecis yapamadi belkide hic gecmemeliydi serinin ikinci oynuda ilki gibi pek tutulmadi kof serisi 2 boyutlu olarak daha cok oynaniyor ve tutuluyor 2005de ps3 icin King of Fighters: Maximum Impact 3 cikacak denmişti yil 2007 oldu umarim ps3 icin King of Fighters: Maximum Impact 2 ve 3 uyarlanirda daha iyi grafiklerle oynariz bu oyunu kof XI ve diger serilerini indirmek isteyen arkadaslar p2p kullanın kof surumlerinin hepsini cok rahat bulabilirsiniz elimde kof serisinin ps2 dvd versiyonları var ama ne bunu upload edecek nede internet hizi var (adsl 256) ama indirmek isteyenlere elimden geldigince yardimci olurum torrent kullanmayi biliyorsaniz ve hxxp://www.blackcats-games.net uyelik almaniz yeter bulamayacagiz oyun kalmiyor ufak bi hatirlatma suan sitede olan kof surumleri:
[center]King of Fighters 2006 PS2DVD King of Fighters Neowave PS2DVD King of Fighters - Maximum Impact w/Bonus disc[PAL] [fazla mal goz cikarmaz bonus :)] King Of Fighters XI NTSC-J PS2DVD The King Of Fighters 10 In 1 NTSC PS2DVD [chip var ise makinede ntsc pal ayrimi yapmaz...]
paylaşım için sağol oyunu 1 günde indirdim sadece denem kaldı
31 Aug 2007, 13:23
Blanka
Siyah KuÅŸak
oyunu çalıştırdım çok güzel oyun olmuş kombo geçişleri süper
02 Sep 2007, 16:28
eyüp
Kara KuÅŸak
sagol
arkadasım cok tesekkur fakat ben bunu hangı emulatorde oynatacam yardımcı olursan sevınırım...sımdıden sagol
15 Nov 2007, 16:41
TheCrow
Ninja
Re: sagol
eyüp wrote:
arkadasım cok tesekkur fakat ben bunu hangı emulatorde oynatacam yardımcı olursan sevınırım...sımdıden sagol
emulator var ancak Bilgisayarının Performansının uçuk noktada olması gerek..Yani canavar gibi bi makinan olması gerek.Gel gelelim emulatore...Emulator ü indirince plug-inlerini bulman gerek...PS2 oyununu pc'de oynamak için çok çabalamalısın..Ama makinanda kasarsa emeklerin boşa gider...Sen yinede"BEN INDIRICEM" dersen o ayrı.. buyur emulator:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/pcsx2.html buradan bu emulator'e bakabilirsin...hadi başarılar.
15 Nov 2007, 16:58
eyüp
Kara KuÅŸak
tesekkur
valla cok sagol pesın soyleyım
ama daha ındırıyorum
rapıd ugrastırıyor be abii neyse ındırınce nasıl oldugu konusunda yorum yaparız... :)
21 Nov 2007, 14:26
eyüp
Kara KuÅŸak
yardım
arkadasım ben 2006 yı ındırdım ve exrac ettım ıcınden ıso dosyası cıktı bunu nasıl calıstıracagımı bılmıyorum ePSXe emulatoru var denedım ama calısmadı yardımcı olursanız sevınırım... sımdıden tesekkur ederım...
24 Nov 2007, 11:16
visitor
Kahverengi KuÅŸak
@eyüp oyun ps2 oyunudur elinizde ps2 konsolunuz varsa onunla oynuyabilirsiniz pcde stabil bir şekilde oynatabilen emulator suan yok oyunu nero yada alcohol benzeri bir program ile dvd cekip ps2 konsolunuzda oynayabilirsiniz.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum