|
Zaman: 04 Tem 2009, 18:04
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
TheCrow
Samuray
|
zordon yazdı: öncelikle bişey söylemek istiyorum tmm sen diyorsunki modla nasıl konuşcagını ögren melisin diyorsun mod olman sana saygınlık derecesini vermez sonucta insan insandır! eet dedigin gibi tartışmaya girmek istemiyorum aman neyse bu işi fazla uzatmaya gerek yok ama espirinin de tefuz edişi var ama seninki aly etmeye benizyordu
arkadasım genel konusursan insan insandır elbette  ama burası site,yani mod olmak gercek hayatta saygınlık vermes evet ama,forumlarda ki modlar saygın,bilgili kişidir. Biz hayattan bahsetmiyoruz,site hakkında konusuyoruz...!!biz asla alaylı cümleler kullanmayız arkadasım.Sen demissin ki,mkg nin karekterleri mk4 e nası aktarıyoz..bu bizzat alaylı bi mesaj deilmi zaten...benim cevabım da senin cevabının aynısı...yani şakaya-şaka oke?
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
Yakında dönerim.
|
| 26 Ara 2007, 22:24 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4219 Konum: Antalya/Jandarma Komando
|
MKG un 3 karakterini MK4 e atabiliyoruz yani bisiy demedim bu zamana kadar ama burda tum modlara bilgili ve saygi duyulmasi gerekir deyince patladim  . O kadarda degil
Forumda gercektende bilgisine ve kendisine saygi duydugum 5 kisi var ve onlarin 3 u zaten `Uzman` statude  1 i Supermod (kendini bilir sevgiler burdan  ) 1 ide yeni cikti Modluktan  (oda kendini bilir sevgiler burdan  )
Bir yama mevcut. Hatta bu forumda da daha once verildi. Ama siz yoktunuz ozmanlar tabi bilmemeniz dogal. MK bolumunde olmasi gerekir. 1 sene oncesinin konularindan baslayin....
Uzatmayin konuyu. Arkadasin istedigi olay mevcut. Gulunc bisiyde degil. Ben sadece espiri olayina kizdim arkadasa. Sonucta espiri yapiyorsan espiri yapildiginda da kaldirmasini bileceksin 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!!
|
| 26 Ara 2007, 23:09 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
Evet, adam şaka yapıyo bende şakayla karsılık veriom bunda bişi yok ki.Adam ciddi ciddi sorsak böyle cevap vermeyiz, zaten zordon ordada belirtmis,saka yapıom demis..biz de onun şakasına-şaka ile karsılık verdik.Eğer gerçekten sorsaydı biz böyle cevap vermezdik
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
Yakında dönerim.
|
| 27 Ara 2007, 15:29 |
|
 |
|
zordon
Mavi Kuşak
|
tmm şaka yapıyodum zaten de ben sizin şakanızı alay etmek gibi anladım cünkü bi kaçkere okumayınca öyle anlıyorsun
|
| 28 Ara 2007, 09:12 |
|
 |
|
delta40
Yeşil Kuşak
|
yardım ettiğin için tsk.ler arkadaşım
|
| 28 Ara 2007, 14:16 |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: 16 Mar 2007, 20:04 Mesajlar: 2518 Konum: Antalya Oyunu: Carmageddon
|
Zordon, sen MKG yamasını kullanarak MKG'deki karakterler ile oynayabilirsin. İlk önce MK4'ü indireceksin, sonra MK4 Enchanged'ı indireceksin. Sonra Enchanged'ı MK4'e patchledikten sonra iş tamamdır. Yalnız, Sektor ve MKG'deki stageler yok, onu söyliyim yani. Bunun haricinde;
-Kai: Kung Lao,
-Jax: Cyrax,
-Tanya: Mileena
oluyor. Ayrıca, Noob, Goro ve Kitana'yı kolayca seçebiliyorsun.

Alıntı: "ne b*ktan bir hayat bu. mutlu insan aptal insandir. realitenin hammaddesi mutsuzluk. ne yapacagimi bilmiyorum. hayattan ne istedigimi de. amaci olmadan yasayamaz mi bir insan onurlu, saygi gorerek?nedir planli, programli yasamak hedefler dogrultusunda?hic mi caniniz sikilmaz? hic mi hevesiniz gecmez, motivasyonunuz dusmez? ne istedigimi bilmiyorum. ne is yapmak istedigimi de bilmiyorum. aslinda biliyorum; ama o kadar cesitli ki hangisini secmeli veya hangisinden baslamali kestiremiyorum. her sey cok bulanik. elle tutulur hicbir sey yok hayatimda. anlami olan, beni mutlu eden hicbir sey.intihar edemem, henuz degil en azindan. bir seyler var engelliyor beni. aslinda bazen cok keyif aliyorum yasadigim andan. gulumsemek geciyor devamli icimden yapiyorum da farketmeden. ama artik hicbir sey yoluna girmeyecek. yalnizliga mahkumum ben. baksana birileri geliyor ama ben kaybediyorum. kaybetmeliyim cunku hakikati ben biliyorum. insan yalnizdir ve mutsuz. insan olmak boyle bir sey. gercek insan..."
borderline beyni...
"THRILLER"
|
| 28 Ara 2007, 17:00 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4219 Konum: Antalya/Jandarma Komando
|
forumda mevcut. Arayan bulur 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!!
|
| 28 Ara 2007, 18:59 |
|
 |
|
wormboy
Beyaz Kuşak
|
Ben oyunu indirdimdenilenleri yaptım ama japonca yazılar çıkıyor altta yeşil ışık ynaıp sönüyor ama tık yok hiç ilerlemiyor "ChankastApha 0.2a New GFX" ve "ChankastApha 0.2a Old GFX" da denedim ikisindede bi sonuç vermedi yardımcı olursanız sevinirim
|
| 29 Ara 2007, 01:06 |
|
 |
|
zordon
Mavi Kuşak
|
biliyorum aynı sorun bendede cıktı ama yaptım bak sayfanın en başında DreamCast Oynlarının PC'de nasıl oynanacağını bilmiyorsanız Tıklayın... yazıyor tıkla alta emulör var onu indir sonra dene 
|
| 29 Ara 2007, 10:38 |
|
 |
|
ahmet
Yeşil Kuşak
|
Öncelikle oyun için teşekkürler bu oyunda fatalıty'leri nasıl aktif hale getiriyoruz ( Hile ile )
|
| 02 Oca 2008, 19:34 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|