Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 15:21

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next
 Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] 
Author Message
Acemi
Acemi

Post Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC]
ya arkadaşlar bu rapidtemi sorun var ben de mi.. 1. partı indirdim aradan 10saat falan geçti 2. linki indirmeye çalıştım premium istedi, sabahtan beri deniyorum ama banamısın demiyor. Şöyle bi uyarı veriyor
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.(Ne yazıkki şuanda serverlara fazla yüklenilmiştir ve üye olmayanlar için hiç indirme slotu kalmamıştır. Daha sonra tekrar deniyebilirsiniz)
Gibisinden bişey söylüyor.. Şimdi bunu indirmek için illa premium üyelik mi almamız gerekiyor??

23 Jan 2010, 22:50
Profile
Acemi
Acemi

amk Q9400 2.66 islemci var ati 1 gb 256 bit ekran kartı var atıyor oyundan enable dual core ayarını kapattım emulatorden o zamanda FSP 36 - 44 arsında gidip geliyor YARDIM eden olursa sevinirim

23 Jan 2010, 23:28
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Dolphin_r3802 bu version ile gmc oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz sorunsuz emu.))
ve deception da takılma veya donma yaşayanlar bunu hiç denemessin tavsiyem grafiği deception dan çok daha iyi olduğu için
saibot wrote:
Görünüşe bakılırsa sistemin iyi değil çok iyi olması gerek. :)
Paylaşım için teşekkürler. ;)

katılıyorum en azından denedim kurdum arcade 2nci adama geçemedim ekran kartım sayesinde :)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

24 Jan 2010, 19:24
Profile
Acemi
Acemi

Vega__ wrote:
Dolphin_r3802 bu version ile gmc oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz sorunsuz emu.))
ve deception da takılma veya donma yaşayanlar bunu hiç denemessin tavsiyem grafiği deception dan çok daha iyi olduğu için
saibot wrote:
Görünüşe bakılırsa sistemin iyi değil çok iyi olması gerek. :)
Paylaşım için teşekkürler. ;)

katılıyorum en azından denedim kurdum arcade 2nci adama geçemedim ekran kartım sayesinde :)

Yaa bu son 6.partın şifresi yanlış diyo?? Siz ne yaptınız ya nasıl açtınız o partı bi yardım edin nolur ya :S:S :shock:

27 Jan 2010, 04:18
Profile
Acemi
Acemi

Arkadaşlar lütfen yardım edin.. Bütün partları açıyor sadece 6. partta böyle bi hata veriyor. Açanlar nasıl açtı bi yardım etsin ya :S

Image

27 Jan 2010, 04:49
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

dizine çıkardığında bozuk dosyaları koru seçeneğinide işaretle öle çıkar eğer hata devam ederse sorunlu olan partı tekrar indirmeni tavsiye ederim. ben tek link olanından indirdiğim için kolay açtım :)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

27 Jan 2010, 15:28
Profile
Acemi
Acemi

Vega__ wrote:
dizine çıkardığında bozuk dosyaları koru seçeneğinide işaretle öle çıkar eğer hata devam ederse sorunlu olan partı tekrar indirmeni tavsiye ederim. ben tek link olanından indirdiğim için kolay açtım :)

Dosyayı bozuk olarak görmüyor ki :S Dediğini de yaptım yine aynı şeyi söylüyor. 6.partı 2kez indirdim ama değişen birşey yok malesef :/
Mortal Kombat Serilerinden bahtımız yok heralde, diğeri de açılmadı. Verdiğin linkten Dolphin'i indirdim onda da donma oldu..

29 Jan 2010, 01:04
Profile
Süper Moderator
Süper Moderator

ben daha dün indirdim. Aynı sorunu yaşamadım. Şifreyi girdikten part 1'e bu hatayımı alıyorsun yoksa sadece part 6'yı mı açmaya çalışıyorsun

29 Jan 2010, 01:19
Profile WWW
Acemi
Acemi

RoLaTiviTy wrote:
ben daha dün indirdim. Aynı sorunu yaşamadım. Şifreyi girdikten part 1'e bu hatayımı alıyorsun yoksa sadece part 6'yı mı açmaya çalışıyorsun

Hayır, 1. parttan çıkarmaya başladığımda %98e geldiğinde böyle bi hata veriyordu ama bugün son defa denedim yine hata verdi ama nasıl olduysa dosyayı çıkardı. Ama 2. hatayı yine alıyorum.. Oyuna girdiğimde 10-15 saniye geçtikten sonra oyun kendiliğinden donuyo.. Her iki mortal kombatta da oluyo bu..

29 Jan 2010, 04:13
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

oyun açılıp donuyorsa fps 10 altına düşüyordur buda sistemin yetersiz olduğunu gösterir. bak birde şöle yap slxp0;
1-ekran kartı hangisi ise onun driverini kaldır yeniden yukle win 7 kullanıyorsan kaç bit olduğunba da dikkat et ona göre kur tüm wdm sürücülerini güncelleştir.
2-ekran kartın OpenGL destekliyorsa onuda aktif hale getirmen lazım. Desteklemiyor ve Ati kullanıyorsan ona da çözüm var ES Emulator yukleyip aktif hale getirebilirsin sadece ati ürünleri için geçerli yanılmıyorsam(Allahım şu emulatorlerde olmasa ne olurdu şu halimiz :D).
3-DirectX agustos 2009 sürümünüde kur ve güncelleştir.
çalışırsa dua edersin çalışmasa başka yapacağın yeni bir Pc alman olacak hadin kolay gele:D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

29 Jan 2010, 14:02
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next