|
It is currently 15 Feb 2012, 17:30
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] | Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 10 Jan 2010, 21:07 | |  | | DeViLL Mavi Kuşak Joined: 12 Jan 2008, 18:36 Posts: 103 |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] woow süpersin scorpion sağolasın ellerine sağlık k
| | 10 Jan 2010, 21:19 | |  | | qweojkl. Acemi Joined: 10 Jan 2010, 21:26 Posts: 5 |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] Mortal Kombat desep.. te oyun kitleniyordu.Bide bunu deneyelim.Kitlenme sorunu yaşayan varmı acaba ayarları bayağı kurcaladım çözemedim.Bu arada emülatörün yeni sürümü çıktı 4800küsür.. http://www.emudreams.pl/news,DolphinWx_r4800,6353.html
| | 10 Jan 2010, 21:31 | |  | | vsdos Yeşil Kuşak Joined: 19 Oct 2007, 15:52 Posts: 49 |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] Gerçekten süper bir paylaşım. İndirecem ama çalışır mı acaba? Hangi özelliklerin olması gerekiyor bilgisayarda?
| | 11 Jan 2010, 14:56 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] Görünüşe bakılırsa sistemin iyi değil çok iyi olması gerek. :) Paylaşım için teşekkürler.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 11 Jan 2010, 16:15 | |  | | PreviouS Kahverengi Kuşak Joined: 20 Dec 2007, 11:26 Posts: 243 Location: SSh Root Administrator ( ASP , PHP , HTML ) |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] arkadaşar ben emulatorler konusunda cok zayıfım oyunu indirdim rica etsem DOLPHIN emulator kullanım klavuzu adresi verirmisin tşkler Scorpion
| | 11 Jan 2010, 23:16 | |  | | kanes Yeşil Kuşak Joined: 09 Jan 2010, 08:19 Posts: 59 Location: transilvanya |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] Sistem özelliklerini yazarsan daha aydınlatıcı olur bu arada teş. oyunu deneme lüksüm olmadı sistem kaldırır mı bilmediğim için eskiden ps2 oynamıştım bunu 
| | 13 Jan 2010, 15:23 | |  | | boras06 Beyaz Kuşak Joined: 14 Oct 2007, 11:09 Posts: 21 |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] bu ıkı mk oyununun akıcı bı sekılde oynanması ıcın gereklı mınımum sıstem nedır acaba?
| | 13 Jan 2010, 21:40 | |  | | kanes Yeşil Kuşak Joined: 09 Jan 2010, 08:19 Posts: 59 Location: transilvanya |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] boras06 wrote: bu ıkı mk oyununun akıcı bı sekılde oynanması ıcın gereklı mınımum sıstem nedır acaba? kardeş oynayacaksan ps2 emulatorunle oyna derim sistemin iyise gamecube emusundan oynayabilrsin
| | 14 Jan 2010, 16:55 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mortal Kombat: Deadly Alliance [NGC - PC] kanes wrote: kardeş oynayacaksan ps2 emulatorunle oyna derim sistemin iyise gamecube emusundan oynayabilrsin Arkadaşım gamecube emulatörü PS2 emülatörüne göre çok daha az sistem kullanıyor. Yanıltıcı bilgiler vermeyelim. Bu emulatörü çalıştırmazsa PS2 emulatörünü hiç çalıştırmaz. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 15 Jan 2010, 19:00 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|