|
Zaman: 21 Mar 2010, 15:32
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
3 in 1 Mortal Kombat Millenium Serisi[PSX]
| Yazar |
Mesaj |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4249 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
http://www.trfighters.net/forum/dosya-p ... highlight=
bu linke once git guzel bi oku....sonra bu sitelerin her hangi birine upload edecegin seyi yukle sana o siteler link verecek onları buraya kopyala bu kadar..
Assagıdaki linkten nasıl yapılacagına bakabilirsin....
http://www.trfighters.net/forum/dosya-v ... t3569.html
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 18 Mar 2007, 15:34 |
|
 |
|
dark_jedi
Banlandı
Kayıt: 10 Mar 2007, 09:57 Mesajlar: 654 Konum: Netherrealm
|
saÄŸol RoLaTiviTy
ben şöyle yaptım:
Momrtal kombat oyunları download bölümnde ."YENİ BAŞLIK"'a tıkladım.
Sadece özel haklara sahip kullanıcılar bu foruma başlık gönderebilir.dedi.Ama rapidshare.com'a upload ettim.mortal kombat oyunları download bölümüne yeni konu açamadım.bu yüzden linkide veremedim
|
| 18 Mar 2007, 20:12 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
sen once mortal kombat download bolumune degilde MK genel bolumune ac....Sonra bunun download bolumune tasınmasını iste......Bi yetkili konunu tasıyacaktır......
Koymak istedigin kısıma kendi upload larımızı koyuyoruz.....bazen bazı şuursuzlar  baska siteden aldıkları uploadları koyuyorlar yada aynı seyi ikinciye koymusta olabiliyorlar....sadece bunn onune gecmek için yapıldı o.....
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 19 Mar 2007, 21:23 |
|
 |
|
dark_jedi
Banlandı
|
iyide taşınmasını istediğimiz şeyin istediğimiz bir forumda söyleyebilrmiyiz?
|
| 20 Mar 2007, 19:53 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
tabiki sadece koydugun mesajın altına not dus...kendiş uploadım diye ve tasınmasını istiyorum....Ardından tasınınca (tabi uygun bulunursa  bunu unutmayalım  ) not dustugun klısmı silersiin düzelt secenegini tıklayarak....Aman bu konuyu suraya tasıyın diye baska bir baslık acma....sadece mesajına not duşmen ,yeterli
|
| 20 Mar 2007, 20:05 |
|
 |
|
dark_jedi
Banlandı
|
yani bu forumda söyleyebiliriz. 
|
| 20 Mar 2007, 20:07 |
|
 |
|
venom
Samuray
|
söyleyebilirsin ama flooding yapmadan 2 yıllık hakkını çoktan kullandın bile 
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 20 Mar 2007, 20:17 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
venom yazdı: söyleyebilirsin ama flooding yapmadan 2 yıllık hakkını çoktan kullandın bile 
bu forumda son zamanlarda dusuncelerine katıldıgım tek insan  (digerleri kusura bakmayın  )
Kendi uplaodın oldugu zaten dosyayı rar ile sıkıstırıp sifre olarak www.trfighters.com yaparak anlasılıyır... aslında kendi uploadım demene de gerek yok  ....sadece tasınmasını iste yeter 
|
| 20 Mar 2007, 20:29 |
|
 |
|
dark_jedi
Banlandı
|
RoLaTiviTy senin msn adresin firstcreated@hotmail.com deÄŸil mi?
psx emülatörünü bu siteden bulabilirsiniz...
http://psxemulator.gazaxian.com/
|
| 20 Mar 2007, 20:33 |
|
 |
|
venom
Samuray
|
Dark_jedi bu son uyarım
bundan sonrada flooding yapmaya devam edersen mesajlarını birleştirmek yerine sileceğim lütfen biraz daha özen gösterelim
olmadı alttaki link'e göz at
http://www.trfighters.net/forum/flood-u ... t9935.html
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 21 Mar 2007, 23:06 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot] ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|