|
It is currently 15 Feb 2012, 16:14
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] | Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] @berk görünüşe göre Dolphin çift GPU lu kartlarla iyi anlaşamıyor. Hata iletisinde GPU lardan birini devre dışı bırakmak işe yarayabilir diyor. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 21 Jan 2010, 12:05 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Bende sarı bir ekran çıktı. :/ Bu bendeki laptopın kaldıramayacağı anlamına mı gelir? Yoksa biraz beklemem mi gerek? Oyun sesleri geliyor ama oyun yerine sarı bir ekran var. :) _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 21 Jan 2010, 16:41 | |  | | port Kara Kuşak Joined: 29 Jul 2007, 22:58 Posts: 872 Location: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde... |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Bendede öyle oluyordu.Daha eski sürümleri denemen gerek.Eski sürümde ben (o zamanda son sürüm oydu) 38 fps veriyordu.Üst sürümü yükledim sarı ekran çıktı.3000 veya 2000 serisini dene. _________________

Sonic Blitz Unleashed 3D
Beslemek İstermisin?
Tıkla!
| | 21 Jan 2010, 19:49 | |  | | berk1388 Kara Kuşak Joined: 07 Nov 2009, 18:09 Posts: 527 Location: Siktirin |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Neyse oyunu sildim.Sistemimiz yüksek diye bu sefer olmadı.
| | 21 Jan 2010, 19:54 | |  | | Vega__ Yeşil Kuşak Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] oyun için çok teşekkürler TheScorpion. çok güzel çalışıyor.. arkadaşların belirtiği tüm hatalar ile nerdeyse karşılaştım.) OpenGL hatası alan ve ekranda ses gelip görüntü yok diyen arkadaşımız ekran kartı driverleri güncelle olmadı directx 2009agustos versionunu kur mutlaka olacaktır. bir kaç gün uğraştım oldu :) tabi ben opengl hatası aldım ati raedon x1050 512mb biraz gerikalmış ama yinede oyunu açmayı başardım.) opengl hatasından kurtulmak için yapacağın ayar şudur  ardından config yapıp ekran kartını seçiorsun başka birşey kurcalamadan uygula deyip oyunu oynayabilirsin. bu arada fps olayına çözüm geliştiren olursa takip ediorum minnettar kalırım işlemci intel core duo e2180 2.00. hızı süper ama donuor oda ekran kartından sanırım.. _________________
| | 24 Jan 2010, 12:46 | |  | | Bluetail Beyaz Kuşak Joined: 08 Mar 2006, 12:36 Posts: 11 Location: Adana |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Merhaba arkadaşlar, Win 7 32bit ultimate kullanıyorum Intel P Dual Core 2200 2 gb 800 mhz ddr2 512/1 ATI grafik kartım var Dolphin oyunu görüyor ama çalıştırmak istediğimde plugin hatası alıyorum. Hatalar şöyle; Can't init any PAD plugins, couldn't init the core please check your configuration. Ayarlarda bunlarla ilgili bişey göremedim. Pad configde pluginlerim gözükmüyor 
| | 25 Jan 2010, 10:48 | |  | | Vega__ Yeşil Kuşak Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Bluetail oyunu açtıktan sonramı hata alıorsun? resmini çek koy daha iyi yardımcı olunur _________________
| | 25 Jan 2010, 15:19 | |  | | Bluetail Beyaz Kuşak Joined: 08 Mar 2006, 12:36 Posts: 11 Location: Adana |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Evet, emülatörü çalıştırıyorum, open sekmesinden oyunu gösteriyorum görüyor sonra çift tıklıyorum bu hataları veriyor.
| | 25 Jan 2010, 16:51 | |  | | Vega__ Yeşil Kuşak Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] ayarlar aynı şu şekil olacak Options>Configuration tıklayarak aşağıdaki resimlerin aynısını yapalım genellikle emulator bu şekilde gelior zaten de aynısını yap olmadı başka sürümü kullan bence.      burda pad bölümünde arkadaş joystic kullanıor herhalde sende kullanıorsan tanıt klavye ise bir üstteki mesajımdaki gibi yap resimler emulatorun resmi sitesine aittir. _________________
| | 25 Jan 2010, 22:55 | |  | | Bluetail Beyaz Kuşak Joined: 08 Mar 2006, 12:36 Posts: 11 Location: Adana |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] Bendeki sürümünde bu resimlerdeki bazı seçenekler yok. Mesela plugins bölümünde ilk iki sekme gözüküyor pad ve wiimote sıfır hiç bişey gözükmüyor ve seçilmiyor. Siz hangi sürümünü kullanmaktasınız?
| | 25 Jan 2010, 23:03 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|