Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC]
Evet dizüstü bilgisayar kullanıyorum.Yeni bir ekran kartını teorikte mümkün olduğunu söylüyorlarda, uygulamada bayağı sıkıntılı olabiliyormuş.İşin gıcık tarafı 4 gb ram, 2.16 core 2 duo işlemci 256 gforce 9300m gs ekran kartı olan bir diz üstüne sahibim işletim sistemim bilgisayar derecelendirmesinde 3.5 diyor ben buna gıcık oluyorum.(Daha düşük özelliklerdeki dizüstü kullanan arkadaşlara göre söylüyorum ve de her ikimiz de windows vista kullanıyoruz.)Uğraştığın için teşekkürler Vega__
03 Feb 2010, 15:35
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance
rica ederim Vegeta umarım en kısa zamanda oyunu oynarsın. bende win 7 ultimate kullanıyorum 2,00 core dou 1 gb ram ati radeon x1050 ile derecelendirmede 3,6 dio arkadaşım aynı şeyleri kullanıor grafik akrtı değişik geforce 8500 gt ile 4,7 inanılmaz ağrıma gdiyor :) ama sağolsun arkadaşların tavsiye edeceği kartlardan sececeğim bir modeli alıcam bir kaç gün içinde bakalım..
03 Feb 2010, 18:02
Vegeta
Mavi KuÅŸak
r3099 versiyonu ile deadly alliance'ı oynuyorum fps'si 25-35 arasında değişiyor.deceptions'u ne yazıkki oynayamıyorum.Onda da oyun menüsündeki yazılar gözükmüyor.Neyse şimdilik deadly alliance ile idare edeceğim.
04 Feb 2010, 14:19
heall
Acemi
hocam ben emulatoru ve baslangıc sayfasındaki bleach oyununu indirdim dedigin gibi browse den oyunu buldum cift tıkladıgımda sarı bi ekran cıkııyo oyun acılmıyo.. sorunum nedir..
13 Feb 2010, 00:55
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
Sistem gereksinimleri Yetiyor mu?
13 Feb 2010, 18:53
iknilda
Acemi
Merhaba arkadaÅŸlar,
Konu her ne kadar eski olsa da tam olarak benim derdimi anlattığı için yazma ihtiyacı hissettim.
Aynı oyun ve bu oyun için bahsedilen (Dolphin) emulatörü kullanıyorum. Yalnız ben oyunu düşük grafik özellikleri olsa da çalıştırmama ve klavye veya gamepad kontrollerini bütün seçenekleri ile denememe rağmen yapamadım. Oyun açılıyor, video oynuyor ve benim start'a basmamı bekliyor yalnız bir türlü oyunu başlatmayı beceremedim, hiç bir tuş işe yaramıyor. Forumda da gamepad ayarları ile ilgili bir konuya rastlayamadım. Eğer kısa da olsa anlatabilirseniz veya gamepad ayarlarınızın saklı olduğu dosyayı gönderebilirseniz çok sevinirim. Yazımdan da anlaşılacağı üzere bu konuda biraz acemiyim. Bahsettiğim şeylerle ilgili açıklayıcı bir konunuz veya herhangi başka birşeyler varsa ve link verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
14 Feb 2010, 01:47
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
Vega__ wrote:
Resimde Gördüğün gibi olacak PAD karşısında Confing var orayı tıkla ve tuşları istediğin şekilde ayarla.
14 Feb 2010, 18:57
iknilda
Acemi
Çok teşekkür ederim ama senin resimde gösterdiğin yer dahil herşeyi denedim. Gamepad'in kurulumunu ve ayarlarını yaptıktan sonra senin söylediğin yere girerek tuş ayarlarını da yaptım ama oyunu açtığımda hiçbir tuş çalışmıyor.
arkadaşım oyunun çalışıyo dimi gamecube emusunda
15 Feb 2010, 13:37
iknilda
Acemi
Tabi ki çalışıyor. Oyun açılıyor. Ama başlamıyor yani ne karakter seçebiliyorum ne de başka birşey. Oyunun ilk ekran görüntüsü geliyor bütün tuşları deniyorum ama hiçbir tuş işe yaramayınca tanıtım videosu başlıyor. Acaba ayarlarda mı yanlışlık yapıyorum?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum