Joined: 23 Jan 2010, 23:01 Posts: 90 Location: Deadly Alliance
Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC]
Dostum Klavye ile denedin mi ? Ya ben Joy ilede Sorunsuz oynuyorum nasıl bir sorun bu çözemedik birtülü Joy takmadan çalıştır. Kullanacağın tuşlar enter ve A,S tuşları
15 Feb 2010, 23:46
evil_wolf_08
Siyah KuÅŸak
Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
abi bunun bitmiş save dosyasını bi zahmet bulup "rapidshare dışında" bir siteye upload edebilirmiyiz lütfen çok makbule geçer gizli karakterleri almak istiyorum da
17 Feb 2010, 16:49
panda78
Yönetici
evil_wolf_08 wrote:
abi bunun bitmiş save dosyasını bi zahmet bulup "rapidshare dışında" bir siteye upload edebilirmiyiz lütfen çok makbule geçer gizli karakterleri almak istiyorum da
Bu oyunun Full bitmiş bütün karakterler ve herşey açık halinin save dosyasını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz: forum-f106/ileti-t41941.html
_________________ Hiç Anime seyredenle seyretmeyen bir olur mu?
17 Feb 2010, 20:21
scor_pıon
Beyaz KuÅŸak
öncelikle merhaba arkadaşım paylaşımın için teşekkürler oyunu ve emusunu kurdum fakat oyun açılıyo oynuyorum 10 saniye kala kendiliğinden donuyo oyunu da rahat oynuyoo beni aydınlatırmısın şimdiden teşekküler
25 Feb 2010, 18:06
blackerback
Beyaz KuÅŸak
paylaşım için teşekkürler
_________________ (Naruto)
KoLLarımı Koparırsa ÖLümüne TekmeLerim Bacaklarımı Koparırsa ÖLümüne Isırırım Kafamı Koparırsa GözLerimi Dikip Bakarım Gözlerimi Çıkarırsa Onu Mezarımdan LanetLerim Ne OLursa OLsun Sasuke'yi Orochimaru'nun ELinde Kurtaracağım
27 Feb 2010, 11:28
TheCrow
Ninja
Oyun açıldıktan belli süre sonra donuyor. Yani normal dövüşe geçtikten sonra. 29 fps civarında rahat oynuyorum ama böyle bir sorun var. Olmazsa sileceğim yani ona kasamam. Bilgisi olanların yardım etmesini umarım.
16 Mar 2010, 14:14
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
TheCrow wrote:
Oyun açıldıktan belli süre sonra donuyor. Yani normal dövüşe geçtikten sonra. 29 fps civarında rahat oynuyorum ama böyle bir sorun var. Olmazsa sileceğim yani ona kasamam. Bilgisi olanların yardım etmesini umarım.
Evet Sanırım herkes yaşıyor bu sorunu bende dahil:) ama bence silme oyunu dursun bir kenarda, Sistemi Çok iyi olan Çok iyi verim alıyor bu emulator ile. Sistemin iyi ve Deception yada diğer MK serilerini PC de oynamak istiyorsan PS2 uyumlu olan Romları PCSX2 de dene Ben şimdilik öyle yapıyorum Dolphin de 25 fps oynadığım oyunu PCSX2 de 60 fps takılmadan oynuyorum. Emulator üstünde daha çok çalışılması gerek bence ve ya Bilgisayarlarımızın donanımlarını, Ekran kartı ve işlemcisinden başlayarak En üst düzeye çıkarmak gerekiyor bu da çok masraflı olacağı için bu emulatorun daha başarılı versiyonlarını beklemek/bulmak gerekir diye düşünüyorum.
16 Mar 2010, 22:07
TheCrow
Ninja
Artık çok geç :) PC oyunlarıyla yetineceğim. Doğru düzgün çıkınca tekrar indiririm sorun olmaz. Ve ya senin dediğin gibi PCSX emusundan 60 fps'de oynanıyorsa denemek lazım. Ben dolphinde 20 fps civarında oynuyorum. O daha iyi verim veriyorsa onda oynamak daha akıllıca olur heralde.
16 Mar 2010, 22:27
Vega__
YeÅŸil KuÅŸak
tabiiki daha akıllıca olur PS2 ve Wii oyunlarını mutlaka PC de oynamanızı tavsiye ederim Grafiklere İnanamıyacaksınız :)
16 Mar 2010, 22:35
TheCrow
Ninja
Ben dolphini pcsx den daha iyi çalıştırıyor diye indirmiştim yaw Ama daha önce oynadığımda gerçekten slow. mo gibi oynanıyordu. Geliştimi acaba?
EN iyisi herşeyi platformunda oynamak tabii ama bu oyunları pcye çıkarmayınca çatlamamak elde değil
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum