Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:14

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next
 Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] 
Author Message
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Post Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC]
Bende Aynı umutlarla İndirmiştim dolphini :-D PCSX2 R1675 + Maetel 4.5 bu sürümde Rahat oynayabilirsin :D bak Armageddon dan bir kare fps cpu bilmem neye hepsine bakabilirsin :D :D
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

16 Mar 2010, 23:43
Profile
Ninja
Ninja

Süper yaw :| :| :| Ben de deniyim bari. Aynı kaderi paylaşıyoruz seninle :D Armageddon serinin en iyisi sanırım. Senle aynı fpsde oynarım sanırım. Dolphin'de de aynı kaderi paylaştığımıza göre pcsxdede yollarımız ayrılmaz diye düşünüyorum. :)

Denemekte fayda var. MKD'yi bir umutla indirdim. Ama bu hatadan sonra umudum suya düştü. Ve dolphinin yüzümü kara çıkardı :D

Bu güzel screenshot'dan sonra bana ilham verdin valla :D Yoksa PCSX indirme gibi bir düşüncem yoktu. Bakalım, inşallah indirip iyi bir şekilde oynarız :-)

-------------

ve ortalama pclerde 60 fps alınıyormuş ancak benim sistemimde ortalama düzeyde; 4 gb ram, Intel Core 2 Duo E7300. Ancak 30 fps'in üstüne çıkamıyorum.

17 Mar 2010, 00:30
Profile ICQ YIM WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

öncelikle merhaba güzel paylaşım emeğe saygı tamamen mk serisi hastasıyım azmı oynardım atari salonlarında sayende deceptıon serisinide evime taşıdım.Birde mk vs dc unıverseyi pc yi çıkarsalar iyi olur.ps2 den farklı versiyon karakteri gamecube shaou kahn la fatalıty yapıyosun tabi goroylada ps2de böyle bir lüksümüz yoktu çünkü ps2 de yoktu.kanka senden güzel paylaşımlarını bekliyorum sana hayırlı günle :smile:

17 Mar 2010, 16:18
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

TheCrow wrote:
Süper yaw :| :| :| Ben de deniyim bari. Aynı kaderi paylaşıyoruz seninle :D Armageddon serinin en iyisi sanırım. Senle aynı fpsde oynarım sanırım. Dolphin'de de aynı kaderi paylaştığımıza göre pcsxdede yollarımız ayrılmaz diye düşünüyorum. :)

Denemekte fayda var. MKD'yi bir umutla indirdim. Ama bu hatadan sonra umudum suya düştü. Ve dolphinin yüzümü kara çıkardı :D

Bu güzel screenshot'dan sonra bana ilham verdin valla :D Yoksa PCSX indirme gibi bir düşüncem yoktu. Bakalım, inşallah indirip iyi bir şekilde oynarız :-)

-------------

ve ortalama pclerde 60 fps alınıyormuş ancak benim sistemimde ortalama düzeyde; 4 gb ram, Intel Core 2 Duo E7300. Ancak 30 fps'in üstüne çıkamıyorum.

Rahat Oynarsında Sistemin hangisi Wista ve Win7 olursa çok daha güzel olur DX10 seçeneğinden yararlanabilirsin.
Fps den verim alman ram dan çok ekran kartına bağlı biraz umarım ekran kartında iyi bişiydir.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

19 Mar 2010, 20:55
Profile
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

bu parrtlar hata veriyor indirdim arsiv hata veriyor yardımcı olurmusunuz admin

22 Mar 2010, 17:42
Profile
Ninja
Ninja

Eksik indirmişisin. Ben indirdim ve çalışıyor. Tabii ben oyun içinde hatalarla karşılaştım ama senin dediğin gibi .rar'da bir sorun yok. Bilgisayarına yanlış indirmişsin. Tekrar indirmen gerek. :-)

22 Mar 2010, 19:50
Profile ICQ YIM WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

jack5353 wrote:
bu parrtlar hata veriyor indirdim arsiv hata veriyor yardımcı olurmusunuz admin

Nasıl bir hata ?
Önce
Image
Sonra
Image
Seçeneğini işaretle.
Olmassa ve Sadece belirli Partlarda hata varsa hatalı olan partı tekrar İndir. Muhtemelen CRC hatasıdır.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImageImage

22 Mar 2010, 19:52
Profile
Ninja
Ninja

Onlara gerek olmadan at çalıştır yaw. Hiçbir sorun yaşanmıyor ki onlara gerek olsun :S

22 Mar 2010, 19:55
Profile ICQ YIM WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

arsiv hata-arsiv bozuk diyor bende bözülmüş partlar bana düzgünce anlatırmısınız :) memun olurum ben hepsini indirdim 6 partt indiridim aynen bişe yolladınız yaptım olmadı bana düzgün :) anlatsanız iiii olur :)

23 Mar 2010, 20:13
Profile
Ninja
Ninja

Arkadaşım ha-sar-lı inmiş dosyan. Eğer .rar açılmıyorsa hatalı inmiş demektir. Tekrar indirmek gerek.

Ben hiçbir sorun yaşamadan rarları çıkardım diyorum nesini anlatayım. Winrar'dan bildiğin dosya sürüklüyorsun :D

23 Mar 2010, 20:49
Profile ICQ YIM WWW
Post new topic Reply to topic   [ 150 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next