|
It is currently 15 Feb 2012, 18:21
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] | Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] PS2 kalitesinde olan Nintende Gamecube oyunları emüle edilmeye başlandı. Dolphin ismindeki emülatör sayesinde Gamecube oyunlarının çoğu bilgisayarda 60 FPS ile oynanabilir durumda. İhtiyacınız olan günümüze göre güçlü sayılabilecek bir işlemci (örneğin Intel E8200) ve orta düzey bir ekran kartı (GF 9600GT). Dolphin emülatörü aynı zamanda Nintendo Wii oyunlarını da oynatabiliyor. Emülatörün menüsü oldukça basit olduğu için sadece kısaca bahsedeceğim. Browse menüsünden Gamecube isolarının bulunduğu dizini gösteriniz. Listede beliren oyunlara çift tıklayarak açabilirsiniz. Options >> Pad Settings menüsünden tuş ayarlarını Options >> Graphics Settings menüsünden grafik ayarlarını yapabilirsiniz. Bu emülatörle Nintendo Gamecube bölümündeki çoğu oyunu oynayabileceğinizi hatırlatalım. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 09 Jan 2010, 13:04 | |  | | tolga_1992 Beyaz KuÅŸak Joined: 09 May 2007, 18:58 Posts: 11 Location: bursa |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] digimon rumble arena 2 oyununu oynayabilirmiyim
| | 09 Jan 2010, 20:53 | |  | | DeViLL Mavi Kuşak Joined: 12 Jan 2008, 18:36 Posts: 103 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] vaay bu pcde calısıosa süper yaaaa hemen indiriormmmm
| | 10 Jan 2010, 01:36 | |  | | boras06 Beyaz Kuşak Joined: 14 Oct 2007, 11:09 Posts: 21 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] rapid dıısnda bı sıteye upload etme ımkanımız yok mu
| | 10 Jan 2010, 13:27 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] >>>Arkadaşlar indirdim denedim; oyun çalışıyor... Ancak bende fps 30'un üzerine pek çıkmadı. >>>İnce ayar yapmak gerekebilir grafiklerde. >>>Sistemine güvenmeyenlerin indirmesini tavsiye etmem. >>>Paylaşım için sağol TheScorpion
----------------------- 12.02.2010 >>>Okulda olduğumdan siteye ilk kez bu gün girebildim TheScorpion. >>>Dediğin gibi sistem özelliklerini yazıyorum:
>>>>Sistem özelliklerim; >>>>Pentium DualCore 1.6 Ghz 1mb Cache Bellek >>>>3 Gb DDR2 Ram >>>>Ati Radeon HD 4850 1Gb Ekran Kartı
>>>Oyun açılıyor, menüde sorun yok ancak oyuna başlayınca fps 35-45 arasına düşmekte. >>>Benim sistemde sanırım işlmecinin gücü fps yi etliklemekte. _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 10 Jan 2010, 13:37 | |  | | ultraman Siyah Kuşak Joined: 08 Jan 2010, 17:03 Posts: 489 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] oyunu indirdim oyun çalışıyor yalnız bir şey sorabilirmiyim oyunda Konquest Bölümünü nasıl açıcam _________________ http://www.konsoloyunlari.net/forum-f184/konu44350.html
http://www.konsoloyunlari.net/forum-f98/konu54331.html
http://www.konsoloyunlari.net/forum-f184/konu54288.html
http://www.konsoloyunlari.net/forum-f125/
| | 10 Jan 2010, 14:01 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] >>>Conquest için önce hafıza kartı oluşturman gerekli. >>>Nasıl yapıldığını ben de çözemedim... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 10 Jan 2010, 14:19 | |  | | ben efsaneyim Samuray Joined: 13 Dec 2008, 04:00 Posts: 2566 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] çözemedinmi pc sorun yaratıyordur belki memory karta profil oluşturuyosun ve o profille oyunu oynuyosun  _________________
 Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
| | 10 Jan 2010, 14:44 | |  | | DeViLL Mavi Kuşak Joined: 12 Jan 2008, 18:36 Posts: 103 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] fps ayarları yapılmıyor mu ? bide oyun acılmadı 1.parttan cıkarttım dosyayı dolphin indirdim dolphin de isoyu açtım ama hata verio 3 tne
| | 10 Jan 2010, 19:51 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mortal Kombat: Deception [NGC - PC] @vandetta00 sisteminin özelliklerini ayrıntılı olarak ilk mesajında belirtirsen indirecek arkadaşlar için referans olur. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 10 Jan 2010, 20:54 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|