|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 21 Mar 2010, 21:43
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Mortal Kombat: Shaolin Monks [PS2]
| Yazar |
Mesaj |
|
Muthaphukkin
Samuray
Kayıt: 18 Tem 2009, 11:46 Mesajlar: 697 Konum: Compton, CA
|
 Re: Mortal Kombat: Shaolin Monks [PS2]
tariktigli123 yazdı: Ama dikkat specialleri hoşuna gitmeyeblir sen zıpla ve kombo yap  o kadar bilioruz heralde fakat ilerlemelide seçmemiştim  zaten hareketleri hoşuma gitti.. 
_________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 10 AÄŸu 2009, 22:37 |
|
 |
|
tariktigli123
Samuray
|
Bir bölüm var rahipler var sana şimşek yağdırıyorlar,işte o bölümden sonra iin eğlencesi çıkıyor 
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| 11 AÄŸu 2009, 09:35 |
|
 |
|
Muthaphukkin
Samuray
Kayıt: 18 Tem 2009, 11:46 Mesajlar: 697 Konum: Compton, CA
|
tariktigli123 yazdı: Bir bölüm var rahipler var sana şimşek yağdırıyorlar,işte o bölümden sonra iin eğlencesi çıkıyor  evet biliyorum o bölümü  ben kitana, jade ve mileena ile dövüştüğümüz bölümü geçtim sonra geri dönüp büyük heykelleri yıkmamızı istiyor demir kapılar açılıyo geri geri gittim dediğin rahipli bölüme geldi yine orda reptile ın gittiği yeri gösteriyo yani ordayım şuan ama bir kaç gündür oynamıyorum.. 
_________________ PSN: THUGSTER-187
|
| 11 AÄŸu 2009, 11:26 |
|
 |
|
adrian06
Beyaz KuÅŸak
|
linklerin yönlendirdigi site yasaklı diyor rapid olarak verebilirmisiniz acaba !!!!!!!!
|
| 10 Eyl 2009, 18:45 |
|
 |
|
sLayer
Beyaz KuÅŸak
|
adrian06 yazdı: linklerin yönlendirdigi site yasaklı diyor rapid olarak verebilirmisiniz acaba !!!!!!!! Aynen, bende rapid bekliyorum bu oyunu 
|
| 06 Oca 2010, 11:33 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1472 Konum: pc nin başında
|
siteme aramayapın aynı oyundan vardır işte rapid linki olan bi konu forum-f75/ileti-t34946.html
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 06 Oca 2010, 11:41 |
|
 |
|
ben efsaneyim
Samuray
|
forum-f75/ileti-t39944.htmlburda daha büyük alternatif var 6in1 
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
|
| 06 Oca 2010, 11:45 |
|
 |
|
Mert1990
Beyaz KuÅŸak
|
verdigin link silinmıs yenıleme ımkanın warmı? rapıd lınkınede baktım ama su sıralar rapıdde bıseylık war ındırılmıyo nedense pff
|
| 06 Oca 2010, 20:28 |
|
 |
|
ben efsaneyim
Samuray
|
bana diyorsan baktım linklerde silinme filan yok düzdün linkler 
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
|
| 07 Oca 2010, 00:39 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1472 Konum: pc nin başında
|
benim verdilerimde silinmemiÅŸ 
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 07 Oca 2010, 06:58 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|