Zaman: 04 Tem 2009, 16:30

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sonraki
 Mortal Kombat Trilogy [PC] 
Yazar Mesaj
Acemi
Acemi

Mesaj Re: Mortal Kombat Trilogy [PC]
merhaba arkadaşlar bu oyunun setup ı çalışmıyor saatlerdir uğraşıyorum bir türlü kuramadım... bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin.TŞKlr

22 Tem 2008, 16:40
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Her İki Part Ayrı Bir Şekilde Kuruluyor. Birleşmesi Gerekmiyor muydu. Kurulumda Hata Oluyor. Küçük Bir Pencere Çıkıp Tam Dövüş Başlayacağı Anda Kapanıyor. Yardım Edin..

Teşekkürler.
Lapalitik

01 AÄŸu 2008, 10:07
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

Arkadaşlar 16 Bitte Çalışıyor Çözünürlüğü Çok Kötü.Düzeltemezmiyiz

02 AÄŸu 2008, 07:08
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

oyunu kurdum tuşlarımı ayarladım tam adamımı alırken oyun dondu.hata mesajı geldi..sonra tekrar denedim aynı şey oldu.

08 AÄŸu 2008, 22:31
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

yahu size ne diim... tüm sayfaları okudum. hep aynı muhabbet. way efendim hata werio şifre neydi tuşlar nasıl ayarlanıo falan filan... bi mesaj yazmadan önceki sayfaları okuyun bari... boşu boşuna saçma sapan şeyler yazmayın.. biraz kurcalasanız sorunuzun cevabını fazlasıyla bulursunuz. tahammül edip sizlere yanıt weren arkadaşları da ayrıca kutluyorum...
SAYGILAR...

08 AÄŸu 2008, 23:07
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

@MetaL_Slugtaki_Esir

Keşke arkadaşın dediği gibi önceki mesajları bir inceleseydin. XP patch gerekiyor. Bunu da önceki mesajlarda anlatmışlardı arkadaşlarımız.

09 AÄŸu 2008, 00:08
Profil WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

[quote="qont"]yahu size ne diim... tüm sayfaları okudum. hep aynı muhabbet. way efendim hata werio şifre neydi tuşlar nasıl ayarlanıo falan filan... bi mesaj yazmadan önceki sayfaları okuyun bari... boşu boşuna saçma sapan şeyler yazmayın.. biraz kurcalasanız sorunuzun cevabını fazlasıyla bulursunuz. tahammül edip sizlere yanıt weren arkadaşları da ayrıca kutluyorum...
SAYGILAR...[/quote]
Tamam Sphynxinator bir dahakine incelerim.Ama bu arada qont , sırf bu mesajı yazmak için mi üye oldun ? ilk mesajın bu sanırsam . .içinde birikenleri dışa vurup rahatlamışsın gibi :D
Adminler bize tahammül edemiyor ,sana tahammül eder ama benim gibi ''araya sıkışan insanları sevmeyen'' üyeler sana tahammül edebilir mi acaba?
(Acaba bu cümlemi çözebilecek misin o da var)

09 AÄŸu 2008, 14:23
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

siteyi çoktandır takip ediyorum ama yeni üye oldum, fakat yeni üye olmak yada mesaj sayısının fazla olması bu konularda acemi olmak anlamına da gelmez. mesaj sayısı herşey değildir... trilogy sayfalarını bakıyorum yazanların pek çoğu kendinden önceki msjları okumamışda direk sorununu yazmış, hep aynı şeyler... içime biriken fln deil hersayfayı belki extra bilmedigim birşeyler yazıodur hevesiyle açıodum artık sıktı yani ondan bole bi mesaj yazdım... zaten sözüm size yada belli birilerine deildi... Ama üstünüze alınıyosanız birşey soyleyemicem...

09 AÄŸu 2008, 15:56
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

[quote="qont"]siteyi çoktandır takip ediyorum ama yeni üye oldum, fakat yeni üye olmak yada mesaj sayısının fazla olması bu konularda acemi olmak anlamına da gelmez. mesaj sayısı herşey değildir... trilogy sayfalarını bakıyorum yazanların pek çoğu kendinden önceki msjları okumamışda direk sorununu yazmış, hep aynı şeyler... içime biriken fln deil hersayfayı belki extra bilmedigim birşeyler yazıodur hevesiyle açıodum artık sıktı yani ondan bole bi mesaj yazdım... zaten sözüm size yada belli birilerine deildi... Ama üstünüze alınıyosanız birşey soyleyemicem...[/quote]
Hemen benim iletimden sonra ''boşu boşuna saçma sapan şeyler yazmayın'' diye bi cümle kullandın ben ona kızdım..yoksa daha güzel bir dilde bunu ifade etseydin emrin başım üstüne der susardım ;)

09 AÄŸu 2008, 16:58
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

bişe sorcam normalde playstation da oynadığımız trilogy de müzik çalıyodu ama bilgisayardakinde çalmıyor bu normalmi yoksa benimkinde bi sorun mu war?

12 AÄŸu 2008, 14:36
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 196 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion