|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 13:35
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Mortal Kombat Trilogy [PC]
| Yazar |
Mesaj |
|
celebral
Mavi KuÅŸak
|
 Re: Mortal Kombat Trilogy [PC]
yaw beyler şifre ne www.konsoloyunlari.net yazıyom gene hata veriyor deliricem
_________________ İMZA MİMZA YOK!
|
| 20 Tem 2009, 13:58 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
TheScorpion yazdı: Oyunu kurduktan sonra yama dosyasını da yüklemeyi unutmayın.
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 20 Tem 2009, 14:35 |
|
 |
|
celebral
Mavi KuÅŸak
|
Yaw iyice bunadık galiba gözlerimi bakıma götürsem iyi olacak bu arada oyun için teşekkürler
_________________ İMZA MİMZA YOK!
|
| 20 Tem 2009, 23:30 |
|
 |
|
Ermac23
Beyaz KuÅŸak
|
vistada çalıştırırmı bu arada güzel olmuş ellerine sağlık 
_________________ grandmaster ERMAC GRANDMASTER SUB-ZERO DARK LEADER SCORPION (SPEAR) KING SHAO KAHN kölem ise daha yok olunca söylerim dikkat:(mortal kombat armageddonda benimle kapışırken sakın fatalaty gibi ucuz numaralara kalkışmayın sonuçlarına katlanırsınız)şiddetle uyarıyoruz en yakın arkadaşına bile sinirden mortal fatalaty brutal fatalaty çekti dikkat...
|
| 24 Tem 2009, 10:43 |
|
 |
|
kkkamil
YeÅŸil KuÅŸak
|
merhaba arkadaşlar öncelikle paylaşım için çok teşekkürler... emeğinize sağlık... oyunu indirmiştim kurdum gerekli olan xp yamasınıda kurdum.. oyun screen 2x te çok güzel çalışıyor fakat full screen yaptığınız zaman mutlaka hata veriyor... bazen tam ekranda birkaç round oynuyorum fakat sonra mutlaka hata veriyor... oyundan hata almamak için screen 2X video modunda oynamanızı öneririm arkadaşlar
|
| 07 Eyl 2009, 08:35 |
|
 |
|
djdark006mc
Beyaz KuÅŸak
|
bne bukadar yıl mortal kombat oynadım hatta 4 senem ultimate 3 len gecti segam vardı sımdı dıyorsunuz bu kendını nıe anlatıyo ben bu kadar oynadım ama bole oyun yapılırmı arkadaslar ben anlamadım yaw ınsan kolay lastırır txt de ıngılızce yama kurması yazıyo czodum yaptı yapdım olmadı ama elınız e emegınıze saglıksegam kırıldı amartık pc trigrolı yerını alır unch tavsıye ederim
|
| 30 Eyl 2009, 18:39 |
|
 |
|
tolgaycan
Beyaz KuÅŸak
|
Arkadaslar ben oyunu yükledim çok güzel çalışıyor EMMAAA SES YOK!! Bu oyun neden sessiz çalışıyor bana anlatacak bir arkadaşım olursa güzel olur;)
Ayrıca ses süzenini ayarlamak içinde pek bir seçenek bulunmuoyr nedense?
|
| 02 Eki 2009, 20:47 |
|
 |
|
JouRneyMan
Beyaz KuÅŸak
|
Evet bu ses konusunu bilen biri açıklayabilir mi? Hani oyunun mu sesi yok? Yoksa pc de mi bir hata var? Ya da eksik birşey mi var yapılması gereken?
| 03 Eki 2009, 14:35 |
|
 |
|
djdark006mc
Beyaz KuÅŸak
|
ya bendede aynısı oldu ama arkının pcde ses cıktı neden ses kartımmı programa uyumlu dıll acaba ben onu anlaamadım bı yardımcı oolursanız sevınırım arkadaslar kolay gelsın  allah bol sabır versın buarda sıze  :D:D:D:D
|
| 03 Eki 2009, 23:09 |
|
 |
|
scor_pıon
Beyaz KuÅŸak
|
BU OYUN GÜZELDE BUNUN BİR TÜRLÜ MÜZİKLİSİNİ BULAMADIN HEP İNDİRDİKELRİM SESSİZ BU DA ÖYLEMİ? :smt028 :smt028 :smt028
|
| 09 Kas 2009, 12:34 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|