Joined: 16 Oct 2008, 21:11 Posts: 91 Location: İzmir KARŞIYAKA
Re: CPS3 Emulator ve Bütün Romları
Sorunsuz temiz süper emeğine sağlık
_________________ Türk budur; Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Bu ülke, tarihte Türk"tü, bu günde Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk Milliyetçisiyiz.
24 Feb 2009, 00:20
Chun-Lee
Acemi
Yaw arkadaşlar ben bu olayı ya beceremedim ya da bunda bir sorun var ...
Ben SF III New Generation ı indirdim . Emulatör ü de indirdim fakat çalışmadı ..
Ms-dos biçimli bir dosya açılıp ...
'' There are missing files. Load aborted '' deyip kalıyor ne yapmalıyım
28 Feb 2009, 14:38
frostxxx07
YeÅŸil KuÅŸak
arkadşalar warzard'ıniçinden dinozorlu bir oyun cıkıyor ben hiç sf elemanları göremedim beni bir aydınlatırsanız sevirim:)
10 Mar 2009, 18:32
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
@frostxxx07 Bu konu başlığındaki resim Warzard oyununa ait değil.Street Fighter,Warzard ve bir diğer başka oyunların karakterlerinin bulunduğu oyun Capcom Fighting Evolution oyunudur.Kısaca Warzard oyununda SF karakterleri yok...
BJK CHUN LEE DEKİ SORUN BENDE DE VAR SENN DEDİKLERİNİ YAPTIM OLMUYO KARDES CALISMIYO CHUN LEE DEKİ HATANIN AYNINI VERİYO BANA DA
04 Apr 2009, 02:18
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Tekrar anlatayım. Şimdi indirdiğin oyunu .zip'ten çıkarmadan direk ''roms'' klasörüne at. Sonra emulatörü açtıktan sonra yukarıda yazan ''Emulator'' yazısına tıkla ve orada ''Load Rom'' yazan yere tıkla.Karşına çıkan menüden indirdiğin oyunun ismine tıkla ve oyuna başla...Yalnız indirdiğin oyun hangisiyse o oyunun ismine tıkla.Yoksa oyuna giremezsin.Yani diyelim SF III'ü indirdin,seninde Load Rom listesinde SF III'e tıklaman lazım oyuna girebilmen için... Bu arada forumda büyük harflerle yazı yazmak yasak,Caps Lock'u kaparsan iyi olur
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum