|
Zaman: 19 Mar 2010, 04:36
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
PC - Street Fighter IV [Full]
| Yazar |
Mesaj |
|
TheScorpion
Webmaster
|
 PC - Street Fighter IV [Full]
Bu sefer çıkan haberler yalan değildi, sitemizi takip edenler bilirler 2 yıl öncesinden beridir çıkan her yeni nesil dövüş oyunu için PC ye çıkacak haberleri çıkmıştı ve daha sonra iptal edilmişti. CAPCOM bu sefer sözünde durdu ve belkide son yıllarını en güzel dövüş oyununu (Mortal Kombat hayranı ve KOF uzmanı olmama rağmen bunu söyleyebiliyorum) Street Fighter IV ü bilgisayara çıkardı. Reloaded grubuda hemen oyunu internete saldı. Bu oyunun orjinalini alarak online ortamda mükemmel kapışmalar da yapabileceğinizi hatırlatmak isterim.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 01 Tem 2009, 11:49 |
|
 |
|
Cemx
Samuray
Kayıt: 14 Ağu 2007, 18:03 Mesajlar: 661 Konum: Uzaydaki Dünya denilen gezegen...
|
 Re: PC - Street Fighter IV [Full]
Teşekkürler TheScorpion, formun Street Fighter IV için ayrılan kısmını takip etmeyenler de bu mutlu haberi görecekler. :)
Bu arada, reloaded kelimesinin anlamını söyler misin?
_________________ Senin gibisini Google'da bile bulamam çünkü senin gibi zekasızları Google'a bile sokmuyorlar! Cemx
Durdurun dünyayı diyenler, dünya ile beraber dönerler... Azazel
2DF Kurulum Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 Osu! Tıklamalı ritim oyunu. Bir kari kocanin aynı gün günlüğe yazdıkları. (Kopucaksınız)
|
| 01 Tem 2009, 12:19 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
Cemx yazdı: Teşekkürler TheScorpion, formun Street Fighter IV için ayrılan kısmını takip etmeyenler de bu mutlu haberi görecekler. :)
Bu arada, reloaded kelimesinin anlamını söyler misin? geriyükleme yada yeniden anlamına geliyor
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 01 Tem 2009, 12:33 |
|
 |
|
KEn MasTerS
Ninja
|
vay be sonunda pc yede çıktı demek..

|
| 01 Tem 2009, 12:43 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
Eyvallah hocam teşekkür ederim 
|
| 01 Tem 2009, 12:49 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
sf cilerin öne geçmeye başladığı bi forumda (bkz anket  ) bu paylaşım çok iyi oldu..teşekkürler TheScorpion 

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 01 Tem 2009, 12:56 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Reloaded ın kelime anlamının bir önemi yok :) İnternet üzerinde oyunları iso haline getirip nete salan gruplar vardır reloaded da bunlardan biri. Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama oyunun çıkış tarihinden önce çıkarıyolar oyunu. Bu oyunun resmi çıkış tarihi 7 temmuz.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 01 Tem 2009, 13:00 |
|
 |
|
tomb_raider
Moderator
Kayıt: 26 Haz 2008, 12:48 Mesajlar: 2732 Konum: C:\WINDOWS
|
Allah hepinizden razı olsun  İndirmeye başlıyorum , en geç 2 saat içinde download biter , tekrar sağol...23 part azmış...200 lükte olsa 
| 01 Tem 2009, 13:04 |
|
 |
|
vandetta00
Moderator
Kayıt: 14 Ara 2006, 17:06 Mesajlar: 545 Konum: Ankara-Kırıkkale
|
>>>Helal vallaha Reoladed grubuna... >>>Nasıl yapıyorlar hayret ediyorum. >>>Oyunun çıkış tarihi 7 temmuz, adamlar bir hafta önceden oyunu nete salmayı başardı. >>>Aynı şeyi C&C 3 Tiberium Wars ve C&C Red Alert 3'te de yapmışlardı. >>>The Scorpion hocam, çok sağol... >>>Ellerin dert görmesin.
| 01 Tem 2009, 13:33 |
|
 |
|
heavyy
Mavi KuÅŸak
|
Oyun süper.
|
| 01 Tem 2009, 16:34 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|