|
It is currently 15 Feb 2012, 16:52
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | orochiGod Acemi Joined: 26 Oct 2007, 17:10 Posts: 3 |  rardan cıkmıooo rar dan cıkmıoki bu :S
| | 27 Oct 2007, 14:34 | |  | | bulkan Kara Kuşak Joined: 27 Oct 2007, 02:55 Posts: 693 Location: Ankara | Rar şifresini yanlış yazıyor olabilirsin,kopyalama yapma direkt;
elle yazarak girmen lazım.
İndirdiğin 2 parçayı bir klasörde topla birinin içindekini rardan çıkar.
İndirmediğim için tam bilemeyeceğim ama imaj dosyası olması lazım çıkardığın dosya artık .iso,.bin...bunlardan biridir mutlaka.Daemon Tools programına ihtiyacın var.Bunu yüklediğinde sağ altta görev çubuğunda siimgesi olur oradan işlemini yapacaksın.Mount image den bu bahsettiğim imaj dosyasını seçip açacaksın.Böylece sanal bir sürücüye dvd takmış oluyorsun.Bu sanal sürücünün harfi neyse onu emulatordan ayarını yapıp göstereceksin. _________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim.

| | 27 Oct 2007, 17:10 | |  | | BadyBoY Acemi Joined: 24 May 2008, 14:30 Posts: 8 |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] ben tikliyom buraya .ChankastApha 0.2a Old GFX.exe ,, buraya , bu hatayai veriyor ..... ... your cpu doesn t support sse ?......neyapmam gerek? yardim lutfen
| | 27 May 2008, 20:52 | |  | | BadyBoY Acemi Joined: 24 May 2008, 14:30 Posts: 8 |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] galiba yeniyiz diye kimse bizi ciddiye almiyor sorumuza yanit vermiyorlar, vllah ne diyeyim , biraz darildim size arkadaslar.
| | 28 May 2008, 13:27 | |  | | BadyBoY Acemi Joined: 24 May 2008, 14:30 Posts: 8 |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] ya bir el atin dostlar soruma,
| | 30 May 2008, 20:56 | |  | | kanakurahaito Acemi Joined: 18 Sep 2007, 15:38 Posts: 3 Location: frankfurt |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] ya arkadaslar bizim insanimizin bir problemivar,yani bunu söylemeden edemeyecegim,kimse ne alinmasin.Bir oyunu sunuyoruz paylasim icin,buraya kadar hersey normal,4 kisiden 2 si oyunu sorunsuz calistiriyor diger ikiside yardim icin bu 2 arkadasa danisiyorlar,problemde burada basliyor zaten,ben calistirdim kardesim ne aciklama yapacam sanki,ugras iste...bu düsünceye ve böyle düsünen arkadaslara sonuna kadar karsiyim,herkesi düsünmek lazim.Madem bir paylasim yapmak istiyorsun,adam gibi anlat herkesin anlayacagi dilden anlat,ona buna cahil yada niye anlamiyon yakistirmasi yapmadan...tesekkürler...
| | 28 Jun 2008, 23:55 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] Yahu admin(TheScorpion) sega-konsollar-f39/chankast-ve-kullanimi-t2147.html burda anlattıya zaten! @TheScorpion Kota 0'lansın indiricem bunu :-D
| | 29 Jun 2008, 12:52 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] Oyunu denedim ve hayran kaldım gerçekten süper teşekkürler.
OYUN SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR! Çalışmıyo diyenlere duyrulur...
| | 01 Jul 2008, 13:59 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] [quote="kanakurahaito"]ya arkadaslar bizim insanimizin bir problemivar,yani bunu söylemeden edemeyecegim,kimse ne alinmasin.Bir oyunu sunuyoruz paylasim icin,buraya kadar hersey normal,4 kisiden 2 si oyunu sorunsuz calistiriyor diger ikiside yardim icin bu 2 arkadasa danisiyorlar,problemde burada basliyor zaten,ben calistirdim kardesim ne aciklama yapacam sanki,ugras iste...bu düsünceye ve böyle düsünen arkadaslara sonuna kadar karsiyim,herkesi düsünmek lazim.Madem bir paylasim yapmak istiyorsun,adam gibi anlat herkesin anlayacagi dilden anlat,ona buna cahil yada niye anlamiyon yakistirmasi yapmadan...tesekkürler...[/quote] haklısın kardeş ama bazı arkadaşlarda cocuk oyuncağı olan şeyleri soruyolar ve hep hazıra vuruyorlar o yüzden bazı arkadaşlarımız anlata anlata sıkılıyo ve sonunda böyle senin örn verdiğin gibi demek zorunda kalıyorlar okmu kardeş ;)
| | 05 Jul 2008, 11:40 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Capcom vs SNK2 [DC] Zaten içinde anlatım varki...
| | 05 Jul 2008, 12:05 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|