|
It is currently 15 Feb 2012, 14:35
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Capcom vs SNK2 [DC] Oyunu çalıştırmak için gerekli döküman Dosyanın içinde verilmiştir. Yinede oyunu çalıştıramayan arkadaşlar forumdan yardım alabilir. Sistemi iyi olmayan arkadaşlar oyundan pek tat alamazlar.
Emulator: Chankast
_________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 23 Dec 2006, 04:25 | |  | | Serkann Yeşil Kuşak Joined: 08 Sep 2006, 17:44 Posts: 57 Location: Konya | Yazın ben bu oyunu indirdim top downloads bölümünüz vardı o zamanlar sitenin sol alt kısmında işte ordan!Oyun 5 parttan oluşuyodu.Fakat oyunu indirdikten sonra rarlı bi sürü dosya karşıma çıktı.Bi yardım edersiniz sevinirim artık...
| | 23 Dec 2006, 16:26 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | arşivden çıkaramadınmı? Parçalar eksik inmiş olabilir. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 23 Dec 2006, 17:00 | |  | | Serkann Yeşil Kuşak Joined: 08 Sep 2006, 17:44 Posts: 57 Location: Konya | Ya dedğim gibi oyun 5 parttan olluşuyo ama bi sürü rarlı dosya'ydı.
| | 23 Dec 2006, 20:51 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Kardeş rardan çıkarmak için birine sağ tıklayıp extract seçeneğini kullan. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 23 Dec 2006, 21:05 | |  | | Serkann Yeşil Kuşak Joined: 08 Sep 2006, 17:44 Posts: 57 Location: Konya | Yaw öff biliyoz onu o kdr cahil değil kardeşde neyse bu poyun sağlamsa bunu indircem?Tam ekran falan oluyo mu?
| | 25 Dec 2006, 14:59 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | sorduğun soru seni cahil gösteriyo kardeş. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 25 Dec 2006, 15:32 | |  | | Yashiro_ Acemi Joined: 21 Dec 2006, 22:29 Posts: 3 | recep kardes ben oyunu cektım deamon toolsta acmya calısıyorum ama gormuyor sanal surucude nedendır acaba bır bılgın varmı veya resımlı olarak gosterebılırmısın zahmet olmassa
| | 25 Dec 2006, 19:14 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 25 Dec 2006, 20:04 | |  | | Serkann Yeşil Kuşak Joined: 08 Sep 2006, 17:44 Posts: 57 Location: Konya | Serkann wrote: Yaw öff biliyoz onu o kdr cahil değil kardeşde neyse bu poyun sağlamsa bunu indircem?Tam ekran falan oluyo mu?
Soru soran bir cahil soruyu anlamayan bin cahil ozmn  Ukalalık yapmasan sevinirdim scorpion kardeş basit bi soru sordum tam ekran oluyo mu ve bu oyun sağlam mı?ağır mı geldi?
| | 26 Dec 2006, 18:28 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|