Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:56

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Capcom vs SNK 2 [PS2] 
Author Message
Acemi
Acemi

bi babayiğit yardım etse bana oyunu indirdim zipli iki klasör şeklinde ama açamıorum !!

extract ediorum ama % 88 de sorun çıkarıyor zipli dosya!

nasıl açacam bunu?

yardım!!

13 Jul 2007, 10:18
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

13 Jul 2007, 11:15
Profile WWW
Acemi
Acemi

anlaşıldı beyaz kuşak dediğinize yardım yok bu sitede :-) canınız saolsun...

gerçek hayatta shoto-kan karate siyah kuşağım.. bi faydası var mı? :-)

beyler bayanlar her ikisinide indirdim dosyaların ama dosyada bi sorun var galiba error verior ve extract edemiorum... sözün özü yalan oldu bu oynu oynamak...

herkes allaha emanet olsun... yardımsızlık için teşekkür...

13 Jul 2007, 16:38
Profile WWW
Acemi
Acemi

işin kötü tarafı ps2 oyunları pcde oynanmazken bu oyunu indirdim pc'de çalışıyo hatta fps değeri baya yüksek geliyo oyun hızlı çalışıyor ama ps2'de açmıyor.... bide arkadaşlar bunu upload eden arkadaşa sormak lazım bu oyun cd verdiyonmu dvd versiyonmu cd'ye kaydettiğim zmn ps2 logosu görünüyor gerisi gelmiyor,dvd'ye kaydetmedim daha ama pc'de canavar gibi çalışıyor dvd versiyonsa söylede arkadaşım dvdye kaydedelim bari 2 cd yazdırdım acaba yazım hızındanmıdır diye yok 2sindede aynı şey oluyor.....

17 Jul 2007, 02:40
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

konuyu açan arkadaş alıntı yapmış olabilir. ordaki başlık ps2 ise buraya da öyle yazılmıştır.

bana göre pc oynu ps2 değil. indirmedim saece yorumlara göre yazdım

17 Jul 2007, 13:59
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

Oyun ps2 oyunudur. Cd ye Alcohol ile yazdırmalısınız. Ben birkaç makinada denedim oyunu sorunsuz açılıyor. Açamayanların makinalarında sorun olabilir..

@eerdem06, hata veriyorsa 2. parçayı hasarlı indirmiş demektir. Bu her zaman olabilir. 2. parçayı tekrar indir sorun çözülür.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

17 Jul 2007, 14:04
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

indiriyorum güzel oyuna benziyorda rapidshare sağolsun 3 saat bekle diyor.

20 Jul 2007, 16:08
Profile
Acemi
Acemi

scorpion teşekkür ederim alakan için... şöyle bi sorum olacak..oyun indi cd yede çektim ama oyun 2 ya da 3 dövüş sonra takılıyor. dövüş öncesi arı peteğine benzeyen bi ekran var sarı renkli.. orada takılıyor.. sence bu ps2 deki chip'imden mi kaynaklanıyor (chip'im messiah 2 ama ilk çıktığı zamanlarda takılmış bir chip) yoksa yine eksik bir parça mı var oyunun dosyaları içinde??

yardımını bekliyorum...

Gatts

01 Aug 2007, 10:58
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

scorpion teşekkür ederim alakan için... şöyle bi sorum olacak..oyun indi cd yede çektim ama oyun 2 ya da 3 dövüş sonra takılıyor. dövüş öncesi arı peteğine benzeyen bi ekran var sarı renkli.. orada takılıyor.. sence bu ps2 deki chip'imden mi kaynaklanıyor (chip'im messiah 2 ama ilk çıktığı zamanlarda takılmış bir chip) yoksa yine eksik bir parça mı var oyunun dosyaları içinde??

yardımını bekliyorum...

Gatts
paylaşım için teşk bu oyunu bende gümüşü var bizde aynı sorunu çektik arkadaşa kopyalarken oyunu cd için degil dvd için dir benimkisi oyle cd çalışmıyo dvd çalışıyo sende oyunu tekral dvd çek goreceksin olacak

01 Aug 2007, 12:44
Profile
Acemi
Acemi

hemen bir sorum daha olacak bu oyunu pc de oynamak mümkün mü? yani pc için ayrı bi versiyonu mevcut mu? varsa nerden indirilebilir ve hangi emülatör kullanılır? ...detaylı soru... :D

teşekkür ederim şimdiden

10 Aug 2007, 01:38
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next