arkadaşlar bende de bi sorun var. çok önemli değil bana göre ama belki başkasının da başına gelmiştir vebi çözüm buluruz.oyunu açıp oynuyorum gayet güzel şekilde fakat kapatınca bilgisayarda ses kesiliyor.ses kartı aygıtlar içeriinde gözükmüyor.denetim masasından ses ayarlarına ulaşamıyorum çünkü ses aygıtı yokmuş gibi görünüyor.bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ama oyunu açınca yine gidiyor.dediğim gibi çok da önemli değil benim için ama paylaşayım dedim.
05 Jul 2009, 18:04
xxxMcGraydxxx
Kahverengi KuÅŸak
Re: PC - Street Fighter IV [Full]
tÅŸkkler arkdÅŸlar bu site bi harika
05 Jul 2009, 22:50
sertur
Acemi
arkadaşlar ben bu oyunu hiç beğenmedim grafikler modellemeler arka mekanlar oynanabilirlik benim hoşuma gitmedi kof yerine street fighter'ı tercih edebilirmiyim diye düşündüm ama sanırım bu oyunla olmayacak
düzeltme : grafikler modellemeler ve arka plan güzel olmuş demek istemiştim eksik cümle kullandım sonra tepki çekmek istemem.
06 Jul 2009, 12:19
K'Hilal
Acemi
Oynadım ve çok zevk aldım doğrusu.. Yalnız Vega, Guile ve Zangief'in hareketlerini klavye ile yapmak neredeyse imkansız.. Ben yapamıyorum mesela..
Bu arada diğer karakterleri çıkarmak için oyun mu bitirmek gerekiyor yoksa challeng mod'u mu geçmek gerekiyor anlamadım..
06 Jul 2009, 13:54
Vergil25
Kahverengi KuÅŸak
K'Hilal wrote:
Oynadım ve çok zevk aldım doğrusu.. Yalnız Vega, Guile ve Zangief'in hareketlerini klavye ile yapmak neredeyse imkansız.. Ben yapamıyorum mesela..
Bu arada diğer karakterleri çıkarmak için oyun mu bitirmek gerekiyor yoksa challeng mod'u mu geçmek gerekiyor anlamadım..
Arkadaşlar oyunu yeğenlerime kurdum fakat oyun açılmadı şöyle ki introda ki herşey görünüyor,sesler gayet güzel geliyor introdan sonra street fighter logosu kalakalıyor.Bütün tuşlara basmama rağmen açamadım oyunu aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yazabilirmi?
06 Jul 2009, 17:29
lubuoguz
Beyaz KuÅŸak
Paylaşım için teşekkürler.
06 Jul 2009, 17:31
delta40
YeÅŸil KuÅŸak
ellerine sağlık kardeşş.sonunda pc de çıkarttılar.acaba mortal kombat dc unıverse 'de çıkarırlarmı pc ye.bilgisi olan varmı???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum