|
It is currently 15 Feb 2012, 18:31
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Street Fighter IV [Full] | Author | Message | | GRBZ Beyaz Kuşak Joined: 07 Nov 2008, 20:26 Posts: 22 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Şu an mangır yeterli olmadığı için korsanını yükledim.Şahane bir oyun olmuş.Bazı eksileri var ama artıları daha fazla o nedenle 1 senelik beklememe deydi diyebilirim.Mangır olunca JoyPad li versiyonunu alacağım.Bu oyun için değer...
| | 07 Jul 2009, 10:16 | |  | | Blanka Siyah Kuşak Joined: 04 May 2007, 17:02 Posts: 404 Location: capcom-snk |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] ollakola wrote: Arkadaşlar oyunu yeğenlerime kurdum fakat oyun açılmadı şöyle ki introda ki herşey görünüyor,sesler gayet güzel geliyor introdan sonra street fighter logosu kalakalıyor.Bütün tuşlara basmama rağmen açamadım oyunu aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yazabilirmi? aynı sorun bendede vardı ekran kartını yeniledim sorunsuz oynuyorum
| | 07 Jul 2009, 11:24 | |  | | FocE Acemi Joined: 07 Jun 2009, 19:48 Posts: 6 |  PC - Street Fighter IV [Full] Eskiden para bulduğum vakit atari salonlarındaydım şimdiki duruma bakınca ne kadar garip geliyor saatlerce kapışırdık jeton üstüne jeton artık jetona da gerek yok Hepinize çok teşkkürler elinize,emeğine sağlık _________________ Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur. Körolası Şeytan, her sene 3 milyon tane taş yiyor, bir türlü gözüne denk gelmiyor.
| | 07 Jul 2009, 12:57 | |  | | FocE Acemi Joined: 07 Jun 2009, 19:48 Posts: 6 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Ya arkadaşlar 20 . ve 23. part ta sorun yaşayan oldumu ??? _________________ Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur. Körolası Şeytan, her sene 3 milyon tane taş yiyor, bir türlü gözüne denk gelmiyor.
| | 09 Jul 2009, 18:18 | |  | | FocE Acemi Joined: 07 Jun 2009, 19:48 Posts: 6 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] rld-st4.r76 dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk Hatasını veriyor problem bende değil sanırım BU 20.part rld-stf4.r82 şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola?) Buda 23 de ekrana gelio _________________ Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur. Körolası Şeytan, her sene 3 milyon tane taş yiyor, bir türlü gözüne denk gelmiyor.
| | 09 Jul 2009, 19:17 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Hatalı bulunan parçaları baştan indir, javadownloader la indirirsen hata riskini sıfıra indirirsin. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 09 Jul 2009, 19:44 | |  | | FocE Acemi Joined: 07 Jun 2009, 19:48 Posts: 6 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] 3 kez indirdim farklı linkleride denedim olmadı ya moralimde bozulmadı değil 3 gündür uğraşıyorum laptopu da evden işe işten eve taşıyorum (bu koyuyo adama) Yinede teşekkür ederim saol yardımcı olduğun için Tekrar deneyeceğim _________________ Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur. Körolası Şeytan, her sene 3 milyon tane taş yiyor, bir türlü gözüne denk gelmiyor.
| | 09 Jul 2009, 19:48 | |  | | FocE Acemi Joined: 07 Jun 2009, 19:48 Posts: 6 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] javadownloader içinde link verirsen sevinirim downloadmanager var bende onun sayesinde indiremiyorum _________________ Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği tozdur. Körolası Şeytan, her sene 3 milyon tane taş yiyor, bir türlü gözüne denk gelmiyor.
| | 09 Jul 2009, 20:11 | |  | | vsdos Yeşil Kuşak Joined: 19 Oct 2007, 15:52 Posts: 49 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Arkadaşlar çok sağolun indirdim sorun yaşamadım ama kurma konusunda tereddüt ediyorum :S bilgisayarım epeyi eski sayılır :$ 2 ghz p4 işlemci onboard ekran kartı 256 mb ddr1 ram kurayımmı acaba S: yanlızca oynamak istiyorum :S sizce yeterli olurmu bunlar :S:S:S 
| | 11 Jul 2009, 10:55 | |  | | ilker100 Kahverengi Kuşak Joined: 11 May 2009, 21:09 Posts: 162 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Bence çok kasar ama bi kurup düşük ayarlarda dene istersen  _________________
~İlKeR 100~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

| | 11 Jul 2009, 11:06 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|