Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
Re: PC - Street Fighter IV [Full]
abi ben bu oyunu dışarıdan aldım , bilgisayara yükledim.(bu siteden inme deil) oyun xbox360 oyunu olarak geçiyor pcde ve emulatör kesinlikle değil ? live oturum açarken xbox360 falan yazıyo çok garipsedim heralde xboxdan emüle edildi ? neyse güzel paylaşım en sevdiğim oyunlardan biri sf benim
13 Mar 2010, 13:37
aronow
Kara KuÅŸak
Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City
evil_wolf_08 wrote:
abi ben bu oyunu dışarıdan aldım , bilgisayara yükledim.(bu siteden inme deil) oyun xbox360 oyunu olarak geçiyor pcde ve emulatör kesinlikle değil ? live oturum açarken xbox360 falan yazıyo çok garipsedim heralde xboxdan emüle edildi ? neyse güzel paylaşım en sevdiğim oyunlardan biri sf benim
Oyun konsoldan port edildi.Böyle şeyler görmen doğal hatta XBOX360 kontrolleri resimleri bile.
Son zamanlarda çıkan tüm oyunlar böyle. Direkt konsoldan alınmış gibi duruyor. Biraz daha pcleştirseler daha iyi olacak...
30 Mar 2010, 20:16
berk1388
Kara KuÅŸak
evil_wolf_08 wrote:
Sanırım XBOX beta Pc versiyonu indirmişsin.Bende böyle bir problem yok.Tuşlar gayet klavye tuşu.Bence oyunu başka siteden yeniden indir.Batman:Arkham Asylum'da da bu problem vardı.
30 Mar 2010, 20:49
TheCrow
Ninja
Anladığım kadarıyla tuşlarda sorun yaşamamamış arkadaş. Oyunu çevirirken birçok şey x360 dan kalmış. Yani A, B vs... Oyunda geri gelmek için B tuşunu kullanıyorsunuz bazı zamanlar. Ayrıca Ninja blade dede aynısı. Son zamanlarda cidden bu küçük ayrıntı gibi görünen şeye dikkat etmiyorlar. Aslında dikkat edilesi birşey çünkü pc gayet değer verilmesi gereken bir şey. Sizde işe pclerden başladınız unutmayın yapımcılar!
30 Mar 2010, 22:53
evil_wolf_08
Siyah KuÅŸak
Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
thecrow son mesajındaki olayda abi aynen beni anlatıyosun
03 Apr 2010, 22:13
TheCrow
Ninja
İçini okurum adamın yaaa
03 Apr 2010, 22:17
aronow
Kara KuÅŸak
Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City
Valla bende @TheCrow un yazdıklarını yazcaktım.
Arkadaşlar ben oyunun 4 parçalı alternetif versiyonunu indirdim fakat hiç bir şekilde partları indirdikden sonra içindeki .7z uzantılı oyun dosyasını acamıyorum, bunun 7z ile alakası oldugunu sanmıyorum 7z var çünkü bilgisayarımda. indirdiğim parçalar bunlar;
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum