|
It is currently 15 Feb 2012, 18:23
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Street Fighter IV [Full] | Author | Message | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] >>>Gouken hariç tüm adamları açtım ve oyunu kapaymaya korkuyorum. >>>Pc yi beklemeye alacam mecburen. >>>Umarım elektrikler gitmez. >>>Gouken ile oyunu bitirmeden başa dönemem... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 02 Jul 2009, 23:50 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] vandetta00 wrote: >>>Gouken hariç tüm adamları açtım ve oyunu kapaymaya korkuyorum. >>>Pc yi beklemeye alacam mecburen. Bizde mi böyle yapsak acaba? İyi fikre benziyor, ben şahsen deniyeceğim güzel olcağa benziyor.  Bu arada arkadaşlar oyunun orjinal sesini istiyorsanız oyunu Japonca kurun. Ben bu seslere hiç alışamadım, Ryunun Hadouken atışı iğrenç! Not: Direk atlamayın bence çünkü menününde Japonca olma ihtimali var. Şu an yeniden yüklüyorum. Edit: Sadice Setup yazılarında bir değişiklik oldu onun dışında bir sonuç yok... _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 03 Jul 2009, 11:48 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Cemx wrote: Bu arada arkadaşlar oyunun orjinal sesini istiyorsanız oyunu Japonca kurun. Ben bu seslere hiç alışamadım, Ryunun Hadouken atışı iğrenç!
Not: Direk atlamayın bence çünkü menününde Japonca olma ihtimali var. Şu an yeniden yüklüyorum.
Edit: Sadice Setup yazılarında bir değişiklik oldu onun dışında bir sonuç yok... >>>Oyunun ayarlarında sesi Japoncaya çevirebiliyorsun. >>>Tüm adamları açtım. >>>Oyunu küçültüp bilgisayarı beklemeye alacaktım. >>>Seth ile bir daha oynamak istedim; ama bilgisayarın azizliğine uğradım ve bilgisayar kitlendi! >>>Kafayı yiyecem! >>>Crackerlar buna bir an önce çözüm bulsa iyi olur! _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 03 Jul 2009, 13:23 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] vandetta00 wrote: Cemx wrote: Bu arada arkadaşlar oyunun orjinal sesini istiyorsanız oyunu Japonca kurun. Ben bu seslere hiç alışamadım, Ryunun Hadouken atışı iğrenç!
Not: Direk atlamayın bence çünkü menününde Japonca olma ihtimali var. Şu an yeniden yüklüyorum.
Edit: Sadice Setup yazılarında bir değişiklik oldu onun dışında bir sonuç yok... >>>Oyunun ayarlarında sesi Japoncaya çevirebiliyorsun. >>>Tüm adamları açtım. >>>Oyunu küçültüp bilgisayarı beklemeye alacaktım. >>>Seth ile bir daha oynamak istedim; ama bilgisayarın azizliğine uğradım ve bilgisayar kitlendi! >>>Kafayı yiyecem! >>>Crackerlar buna bir an önce çözüm bulsa iyi olur! Teşekkürler vandetta00. Sakura ile Seth'i dövmek imkansız ya nasıl başardın? Geçmiş olsun! _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
| | 03 Jul 2009, 13:44 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Cemx wrote: Teşekkürler vandetta00. Sakura ile Seth'i dövmek imkansız ya nasıl başardın? Geçmiş olsun! >>>Sakura ile yenmekte bir şey yok. >>>Biraz seri oynamak lazım. >>>Oyunu tek round ve easyeste al. >>>Daha rahat oluyor. _________________
| | 03 Jul 2009, 14:21 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] vandetta00 wrote: Cemx wrote: Teşekkürler vandetta00. Sakura ile Seth'i dövmek imkansız ya nasıl başardın? Geçmiş olsun! >>>Sakura ile yenmekte bir şey yok. >>>Biraz seri oynamak lazım. >>>Oyunu tek round ve easyeste al. >>>Daha rahat oluyor. Evet ilk raund çocuk oyuncağı gibi, bende biraz sitreslendim acaba ondanmı oldu? Teşekkürler vandetta00. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 03 Jul 2009, 14:31 | |  | | cezso Beyaz Kuşak Joined: 07 Sep 2005, 09:40 Posts: 38 Location: bUrSa |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] arkadaşlar ben yüklerken error 1335 hatası verdi sistemim kötü acaba ondan mı oldu ekran kartım ati 9550ge işlemci amd 3200+ cd bozuk demeyin sanal diskten yüklerken bu hatayı verdi
| | 03 Jul 2009, 15:52 | |  | | Dante_55 Moderator Joined: 22 Jun 2009, 16:59 Posts: 1642 Location: Cyprus Famagusta |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] _________________
| | 03 Jul 2009, 18:18 | |  | | Vergil25 Kahverengi Kuşak Joined: 17 May 2009, 12:44 Posts: 154 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Oyunu indirdim ve tekrar puan veriyorum 100/100 süper bi oyun 7 temmuz gelsinde bi championship atalım. _________________
| | 03 Jul 2009, 18:32 | |  | | charnagel32 Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2008, 05:18 Posts: 46 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] S.a Arkadaşlar bende Street Fighter 4 hayranıyım yalnız ben bilgisayarda oynamıyorum ne yazıkki. Bende Ps3 Pal versiyon ve 80 gblik konsolum var.Street Fighter 4 çok raha,net ve seri oynuyorum ama aklıma takılan bir soru war duyduğuma göre Street Fighter 4 e T.Hawk la Dee Jay Karakterleri eklenicekmiş. Bu karakterler oyuna eklenirse aldıgım oyunada eklenirmi acaba bir bilginiz varmı :)
| | 03 Jul 2009, 19:48 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|