|
It is currently 15 Feb 2012, 18:26
|
View unanswered posts | View active topics
PC - Street Fighter IV [Full] | Author | Message | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] cezso wrote: arkadaşlar ben yüklerken error 1335 hatası verdi sistemim kötü acaba ondan mı oldu ekran kartım ati 9550ge işlemci amd 3200+ cd bozuk demeyin sanal diskten yüklerken bu hatayı verdi Hiç bir bilgim yok arkadaşım. charnagel32 wrote: S.a Arkadaşlar bende Street Fighter 4 hayranıyım yalnız ben bilgisayarda oynamıyorum ne yazıkki. Bende Ps3 Pal versiyon ve 80 gblik konsolum var.Street Fighter 4 çok raha,net ve seri oynuyorum ama aklıma takılan bir soru war duyduğuma göre Street Fighter 4 e T.Hawk la Dee Jay Karakterleri eklenicekmiş. Bu karakterler oyuna eklenirse aldıgım oyunada eklenirmi acaba bir bilginiz varmı :) O sadice söylentiydi, öyle bir şey olmuyacak. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
| | 03 Jul 2009, 21:28 | |  | | heavyy Mavi Kuşak Joined: 07 Mar 2006, 03:11 Posts: 100 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] ARKADAŞLAR OYUNDA SAVE YAPABİLİYORSUNUZ, haberiniz olsun.
| | 03 Jul 2009, 23:08 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] heavyy wrote: ARKADAŞLAR OYUNDA SAVE YAPABİLİYORSUNUZ, haberiniz olsun. Arkadaşları yalnış bilgilendirme lütfen, save'yi offline profil yaratmadan yapamıyorsun. Ben bunu oyunu açmadan önce okusaydım, oyunun direk kendi kendine save yaptığını sanardım. (Gerçi profil yarattıktan sonra direk auto-save moduna alıyor.) Save için tıklayın. _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
| | 04 Jul 2009, 00:21 | |  | | sertur Acemi Joined: 06 May 2006, 16:27 Posts: 2 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] oyun için teşekkürler yalnız ben 23 partı indirdim açtım fakat nasıl çalıştırıldığı hakkında bilgim yok. exe dosyası çıkmadı yardımcı olursanız sevinrim
| | 04 Jul 2009, 07:49 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] sertur wrote: oyun için teşekkürler yalnız ben 23 partı indirdim açtım fakat nasıl çalıştırıldığı hakkında bilgim yok. exe dosyası çıkmadı yardımcı olursanız sevinrim Exe dosyası çıkmayacak zaten,iso dosyası çıkacak.Çıkan iso dosyasını daemon tools programı ile mount et kur,ardından crackle tamamdır 
| | 04 Jul 2009, 08:06 | |  | | charnagel32 Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2008, 05:18 Posts: 46 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Olurmu ben araştırdım adamlar spiker isimlerini bile seslendirmişler cıkarıcaklar bence inş otomatikmen eklenir bnm oyunuma orginal olmasının avantajını görürüm :)
| | 04 Jul 2009, 14:27 | |  | | charnagel32 Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2008, 05:18 Posts: 46 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Hatta kanıt olsun diye audio sitesini veriyorum.. : http://www.eventhubs.com/news/2009/jun/15/dee-jay-and-t-hawk-sounds-files-sf4-benchmark/ Bu siteye girin ve audio related to Dee Jay and T. Hawk (.mp3) yazan mavi yazıya tıklayın isimlerini dinleyin derim ben ümitliyim walla :)
| | 04 Jul 2009, 14:33 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Garip, indirmemiz için verilen linkler asıl oyunun linkleriydi. Hiç rastlamadım bu karakterlere... _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 04 Jul 2009, 15:35 | |  | | charnagel32 Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2008, 05:18 Posts: 46 |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] Bunlar suan oyunda mevcut değil eklenicek karakterler geri sayım başladı yani. İnş bnm oyuna ekleniyordur merak ediyorum acaba nasıl bir şekil yapıcaklar T.hawkın SF4 e gelme sebebi El Fuertedir onu biliyorumda Dee Jayın gelme sebebi nedir onu bilmiyorum :)
| | 04 Jul 2009, 16:30 | |  | | Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: PC - Street Fighter IV [Full] charnagel32 wrote: Bunlar suan oyunda mevcut değil eklenicek karakterler geri sayım başladı yani. İnş bnm oyuna ekleniyordur merak ediyorum acaba nasıl bir şekil yapıcaklar T.hawkın SF4 e gelme sebebi El Fuertedir onu biliyorumda Dee Jayın gelme sebebi nedir onu bilmiyorum :) Demek yeni bir eklenti daha he?  DeeJay'ın gelme sebebi ya Bison'dur, yada Barlog. Belkide sırf kafasına esti diye Rufus'a şişmanlama yollarını sorcak.  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
| | 04 Jul 2009, 16:36 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|