Haklısın o karakterin yüzünde gülümseme hiç eksik olmuyor aylaycı bi tip :)
04 Jul 2009, 16:42
weather
Beyaz KuÅŸak
Re: PC - Street Fighter IV [Full]
arkadaşlar öncelikle saolun güzel paylaşım fakat indirdim kurdum crackledim oyuna girdim ama ses geliyo görüntü gelmiyo malesef ( hatta şans eseri dövüşe bile girdim ama görüntü sıfır bilgisi olan varmı acaba bunla ilgili?? hatta abelle chunlinin bi vidyosunuda seyrettim ama menüler ve oyun tamamen karanlık
04 Jul 2009, 17:30
last jedi
Kara KuÅŸak
thedarktower wrote:
sertur wrote:
oyun için teşekkürler yalnız ben 23 partı indirdim açtım fakat nasıl çalıştırıldığı hakkında bilgim yok. exe dosyası çıkmadı yardımcı olursanız sevinrim
Exe dosyası çıkmayacak zaten,iso dosyası çıkacak.Çıkan iso dosyasını daemon tools programı ile mount et kur,ardından crackle tamamdır
siz nasıl kuruyosunuz bu oyunları anlamıyorum ben daemon felan kullanmadan kurdum rarların hepsini açtıgın zaman otorun çıkıyor zaten otorun dan kuruyosun sorunsuz kurdum daemon a gerekyok arkadaşlar
04 Jul 2009, 17:35
thedarktower
Saiyan
last jedi wrote:
thedarktower wrote:
sertur wrote:
oyun için teşekkürler yalnız ben 23 partı indirdim açtım fakat nasıl çalıştırıldığı hakkında bilgim yok. exe dosyası çıkmadı yardımcı olursanız sevinrim
Exe dosyası çıkmayacak zaten,iso dosyası çıkacak.Çıkan iso dosyasını daemon tools programı ile mount et kur,ardından crackle tamamdır
siz nasıl kuruyosunuz bu oyunları anlamıyorum ben daemon felan kullanmadan kurdum rarların hepsini açtıgın zaman otorun çıkıyor zaten otorun dan kuruyosun sorunsuz kurdum daemon a gerekyok arkadaşlar
Bende autorun diye birşey çıkmadıki.Rardan 4.37 gb civarında bir iso dosyası çıktı onu daemon tools la kurdum
04 Jul 2009, 17:42
hyuga kojiro
Kara KuÅŸak
last jedi wrote:
thedarktower wrote:
sertur wrote:
ben torrentten indirdim içinde setup,auturon vardı oyunu kurmak için sende torrentten indirdin büyük ihtimal rapid linklerindeki iso formatlı galiba
_________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
04 Jul 2009, 17:47
last jedi
Kara KuÅŸak
abi hangisini indirdiniz ben gökanın açtıgı başlıkdakini indirdim 23 part olanı bendede o 4,37 gb lık dosya vardı onu rarla açtım otorun vardı crack vardı bi dünya dosya vardı ondan kurdum ve çokda kolay kurdu kısada sürdü
04 Jul 2009, 17:51
thedarktower
Saiyan
Bende gokhanınkınden indirdim ama bende neden direk iso dosyası çıktı?
04 Jul 2009, 17:53
K'Hilal
Acemi
TheScorpion wrote:
Bu sefer çıkan haberler yalan değildi, sitemizi takip edenler bilirler 2 yıl öncesinden beridir çıkan her yeni nesil dövüş oyunu için PC ye çıkacak haberleri çıkmıştı ve daha sonra iptal edilmişti. CAPCOM bu sefer sözünde durdu ve belkide son yıllarını en güzel dövüş oyununu (Mortal Kombat hayranı ve KOF uzmanı olmama rağmen bunu söyleyebiliyorum) Street Fighter IV ü bilgisayara çıkardı. Reloaded grubuda hem oyunu internete saldı.
KoF'çu olmama rağmen bugüne kadar gördüğüm en iyi dövüş oyununun SF4 olduğunu ben de söyleyebilirim..
04 Jul 2009, 17:55
last jedi
Kara KuÅŸak
ya şimdi sırasıyla yazıcam ona göre mukayese et ilk 23 açtığında 94 part 40 civarı mb tam hatırlamıyorum açtıgında tek part 4,37 gb açtıgında normal kurulum için gerekli şeyler otorun crack v.s. tahminim 94 part ilk partlarda rarlı gözüküyordu soraki partlar iso gibi gözüküyor tek sefer aç oto algılar rar zaten onları açtıkdan sora çıkan tek 4,37 gb olanı rar olması lazım yeniden dene rar şekilde açmaya çalış gerçi oyunu kurmuş kafam karışdı :S sen 4,37 olanı rarla aç kardeşim tek çağre bu
04 Jul 2009, 18:01
thedarktower
Saiyan
Ben o iso dosyasını çıkarmadım direk daemon tools ile kurdum.Zaten daemon tools a mount edince direk autorun çıktı.Oradan kurdum.Daha sonra dediğin stup ve crack dosyalrıda çıktı crackledim.Yani kurlumun yanlış olmasına imkan yok.Ben hep bu şekilde kurarım oyunları ve ilk defa kurupta hata aldıgım oyun bu oldu.Sistem oynatması lazım ama nedense olmuyor.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum