Bu oyunun PCde Sistem gereksinimleri nerdir acaba ? 256mb ekran kartı P4 işlemci ve RAM 1 GB olursa sistemde windows home edition olsa kaldırırmı dersiniz:)
04 Jul 2009, 18:50
thedarktower
Saiyan
Re: PC - Street Fighter IV [Full]
Sonuç yine hüsran.OFFFF offfffffffffffffff.Artık arkadaşın pc ye yükleyeceğim.Yapacak birşey yok
04 Jul 2009, 18:53
last jedi
Kara KuÅŸak
charnagel32 wrote:
Bu oyunun PCde Sistem gereksinimleri nerdir acaba ? 256mb ekran kartı P4 işlemci ve RAM 1 GB olursa sistemde windows home edition olsa kaldırırmı dersiniz:)
ghz ? bu şekilde kaldırır ghz ? dark üzgünüm kurulum bu gerisi için bişi söylüyemiycem umarım yakın zamanda sende oynamaya başlarsın
04 Jul 2009, 18:55
thedarktower
Saiyan
last jedi wrote:
charnagel32 wrote:
ghz ? bu şekilde kaldırır ghz ? dark üzgünüm kurulum bu gerisi için bişi söylüyemiycem umarım yakın zamanda sende oynamaya başlarsın
Çok sağolasın kardeşim ilgin için tekrar teşekkür ederim.Beraber iyi uğraştık ama sistem iişte ne yaparsın.Yoksa kurulum kesinlikle doğru arkadaşın pc ye kurup oynarım artık napıyım
04 Jul 2009, 18:58
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Bende internet kafedeki tanıdıklarıma oyunu aldırıp,bilgisayarlarına yükleticem.Sonrada her gün gidip oynucam Bilgisayarım bu oyunu kaldıramayacağı için böyle bir yönteme karar verdim...
Bende internet kafedeki tanıdıklarıma oyunu aldırıp,bilgisayarlarına yükleticem.Sonrada her gün gidip oynucam Bilgisayarım bu oyunu kaldıramayacağı için böyle bir yönteme karar verdim...
Neden çalışmıyor acaba Bencede ilginç bir durum...
Önceki sayfalara göz attıysan görmüşündür çabamı .Olmayınca olmuyor işte.Sayısız oyun kurudm bunu da kurdum ama bu sistemle çalışmadı.Ekran kartından kaynaklanıyor bence.Değiştirme imkanım olsa 1 dakika durmaz ekran kartını değiştirirdim ama laptopda böyle bir imkan yok malesef.Hepsi anakarta bağlı
04 Jul 2009, 19:17
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Üzüldüm senin adına İnşallah oyunu en kısa zamanda oynayabilirsin...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum