başka birşey daha indirmem gerekiyormu bilgisi olan varsa sevinirim oynamak istiyorum artık:)
11 Jan 2009, 03:37
lazer
YeÅŸil KuÅŸak
Re: Street Fighter Ex Serisi Download
arkadaşlar oyun çok yavaş lap top da söylendiği gibi , page down, home ye 4 defa bastım sonra ınsert ama 30 dan yukarı yani normal değeri 60 a çıkmıyor oysa pc ram 2 gb, ekra kartı 512 paylaşımsız nede yavaş oyunuyor ? page down tuşuna basınca hızlanıyor ve çok hızlı oluyor. birde bu bayıltıcı vuruş ex plus 2 de nasıl yapılıyor söylermisiniz ?
11 Jan 2009, 19:17
abokral99
Kara KuÅŸak
Bunun gizli karakterleri çıkartılmışıda var
17 Jan 2009, 18:26
buri
Acemi
Arkadaşlar eğer Zinc ile oynuyorsanız oyunu yavaşlatmak veya hızlandırmak için neler yapmanız gerektiğini sizinle paylaşıyım.
Zinc i açtıktan sonra "OPTIONS dan VIDEO SETUP" a giriyoruz. VIDEO SETUP'ın içinde "Auto Frame Rate" var bunu kapatıyoruz. Yani yanındaki kutunun içi boş olacak. Yine aynı yerde "Frame Rate" var. İşte arkadaşlar oyunumuzun hızını buradan ayarlıyoruz. Ben burayı 40 ayarladım. Her PC nin hardware özelliği farklı olduğu için bu sayı herkeste aynı olmayacaktır. Kendinize göre bunu ayarlamanız gerekecektir. "Full Size" ı da kapatıp "Preset" ayarı ile istediğimiz boyutta oynayabiliriz.
YAPACAKĞIMIZ AYARLAR: 1-Zinc i Açıyoruz. 2-Options dan Video Setup a giriyoruz. 3-Auto Frame Rate kapalı olacak şekilde ayarlıyoruz. 4-Frame Rate i oyunun hızı için ayarlayacağız. 5-Full Size'ı kapatıp Preset'den oyunu istediğimiz boyuta getirebiliriz.
Umarım faydalı olmuştur arkadaşlar. Bende oyunu kurduğum ilk saatlerde çok hızlı olmasından şikayetçiydim ve bütün forumu okudum ama forumda yazanların hiç biri işe yaramadı. Bende bu anlattıklarımı keşfettim ve artık rahatça oynuyorum.
GARUDA RULZMAN!!!
21 Jan 2009, 13:51
thedarktower
Saiyan
[quote="buri"]Arkadaşlar eğer Zinc ile oynuyorsanız oyunu yavaşlatmak veya hızlandırmak için neler yapmanız gerektiğini sizinle paylaşıyım.
Zinc i açtıktan sonra "OPTIONS dan VIDEO SETUP" a giriyoruz. VIDEO SETUP'ın içinde "Auto Frame Rate" var bunu kapatıyoruz. Yani yanındaki kutunun içi boş olacak. Yine aynı yerde "Frame Rate" var. İşte arkadaşlar oyunumuzun hızını buradan ayarlıyoruz. Ben burayı 40 ayarladım. Her PC nin hardware özelliği farklı olduğu için bu sayı herkeste aynı olmayacaktır. Kendinize göre bunu ayarlamanız gerekecektir. "Full Size" ı da kapatıp "Preset" ayarı ile istediğimiz boyutta oynayabiliriz.
YAPACAKĞIMIZ AYARLAR: 1-Zinc i Açıyoruz. 2-Options dan Video Setup a giriyoruz. 3-Auto Frame Rate kapalı olacak şekilde ayarlıyoruz. 4-Frame Rate i oyunun hızı için ayarlayacağız. 5-Full Size'ı kapatıp Preset'den oyunu istediğimiz boyuta getirebiliriz.
Umarım faydalı olmuştur arkadaşlar. Bende oyunu kurduğum ilk saatlerde çok hızlı olmasından şikayetçiydim ve bütün forumu okudum ama forumda yazanların hiç biri işe yaramadı. Bende bu anlattıklarımı keşfettim ve artık rahatça oynuyorum.
Mrb ben yeni üye oldum bnde sizin gibi Street fighter hastasıyım oynunu indirdim ama TUŞLARI aktifleştiremedim defult halini almasına rağmen :S:S:S lütfen yardım edin
23 Jan 2009, 17:19
SonGokuU
Ninja
Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya)
bunlari denicem...
23 Jan 2009, 19:44
buri
Acemi
Benim gibi MAME severlere yakında güzel bir haber vereceğim ama kesin bir şekilde söz veremiyorum. Sizlere kendi hazırladığım dosyaları sunacağım. Yani bütün GİZLİ KARAKTERLER açık bir şekilde oyunu oynuyor olacağız.
Bunu nasıl yapacağımı merak ediyorsanız: Bütün karakterlerle "her round PERFECT ve MEGASUPER yaparak oyunu bitireceğim" Şimdilik RYU ile bu dediğimi yapıyorum. KAİRİ ve GARUDA çok zorluyor ama PERFECT kaçınılmazsa MEGASUPER'i yememek elde değil :P
MEGASUPER olmadan sadece PERFECT ile bitirdim ama sadece puan yapmış oldum.
Usta arkadaşlar ARCADE de gizli karakterleri açmak nasıl aslında tam bilmiyorum sadece oyunu mükemmel denecek şelikde oynayıp bitiriyorum sonunda ne olacak bilmiyorum. Gizli karakterleri sadece oynayarak nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
23 Jan 2009, 22:35
1tuni1
Siyah KuÅŸak
SF EX2 Plus da bütün roundları süper+perfect ve hiç round vermeden bitirirsen sonda Bi tane Bison geliyor ama çoook güçlü... (bunu mu kastedtin?)
23 Jan 2009, 22:41
buri
Acemi
Gizli karakterleri çıkartıp oynayabilmeyi sordum aslında?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum