bişey sorcam arkadaslar Öncelikle iyi günler... Ben pcme indirdim ex plusı impact dosyasını tıkladıgımda ise windows çalışmayı durduruyo bu Sorun vista kullandıgım içinmi kaynaklanıyo yardımcı olurmusunuz ??
_________________ Bosnalıı
20 Jul 2009, 11:22
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Street Fighter Ex Serisi Download
>>>Büyük ihtimalle vistadan kaynaklı bir sorun.
19 Aug 2009, 18:53
beca
Kara KuÅŸak
Re: Street Fighter Ex Serisi Download
bende zincdede kasti bunda kasma olmaz dimi beyler :S:S:s:S:S.S::s.s:S:X..s.S.S
sağol paylaşım içinde. birde şu rival schoolsun room unu koysan. indirmediğim rom kalmadı. bunun için ayrı bir rival school rom u muvardı. 2 sene once oynuyordum.format attım pc den sildik. LunaticYsf adlı üye bana vermişti emu ile rom u bu sitede paylaşmıstı. ama kaldırmıslar sanırım bulamadım.duy sesimi LunaticYsf I need rom rival school (asya) not: mame deki çalısmıyor baska versiyonu var sanırım
25 Sep 2009, 21:43
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum