Zaman: 22 Mar 2010, 02:42

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
 Guilty Gear X [PC] 
Yazar Mesaj
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

Mesaj Guilty Gear X [PC]
Guilty Gear Serisini oyunlarının çıkış tarihlerinden geriye doğru sıralayarak vermiş olduk. İlginç bir durum ama oyunlar eskidikçe zor bulunuyor biliyorsunuz. Guilty Gear X oyunu daha önce sitemizde yayınladığımız GG XX Reloaded ve GG Isuka serilerinden daha önce çıkmış bir oyundur. Seriyi tamamlamak için geriye sadece PSX versiyonu için çıkarılan oyun kalıyor.

[img::]http://www.trfighters.com/dosya/icerik/guiltygearx8rv.gif[/img] [img::]http://www.trfighters.com/dosya/icerik/ggxscreen26hw_small.jpg[/img] [img::]http://www.trfighters.com/dosya/icerik/ggxscreen4vf_small.jpg[/img]
Guilty Gear X Parça 1
Guilty Gear X Parça 2
Guilty Gear X Parça 3

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

En son TheScorpion tarafından 20 Ara 2006, 13:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

17 Åžub 2006, 21:35
Profil WWW
Yönetici
Yönetici
Kullanıcı avatarı

oynayın tacsiye ederim play2 de az oynamamıştım :D

18 Åžub 2006, 05:37
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

hacı bunun tuşları nerden deiştiriyoruz? nevrim döndü aramaktan gece gece???etçen mi bi yardım

19 Åžub 2006, 01:59
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Maalesef böyle bir sorun var oyun elimde kurulmuş hali olarak geldiği için options çalışmıyor ben de bulamadım nasıl yapacağımı.

19 Åžub 2006, 11:39
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

19 Åžub 2006, 14:00
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

Bi çaresini bulmak laızm ama bulabilen varsa yazsın bende kurcalayam biraz hallolur inşallah.

19 Åžub 2006, 18:06
Webmaster
Webmaster
Kullanıcı avatarı

Ben henüz indirmedim ama bu tür ayarlar bi dosyada saklanır. Büyük ihtimalle ini uzantılıdır. config gibi bi dosyadanda ayarlanabilir...

[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

19 Åžub 2006, 18:50
Profil WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

bende ayarlayamadım ama oyunu begendım :D

19 Åžub 2006, 22:42
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

20 Åžub 2006, 03:09
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar bu oyunu çalıştırmak için emülatör mü kullanmak gerekiyor? rar ların içinden exe li bir dosya çıkmadı da...
şimdiden teşekkürler...

21 Åžub 2006, 03:18
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 36 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion