|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 08:29
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
TheScorpion
Webmaster
|
 Gulity Gear Isuka [PC]
Gulity Gear Isuka [PC] Bilgisayar için çok fazla dövüş oyunu çıkarılmıyor. Bu oyun bu az bulunan oyunlardan biri. Bilgisayar için yapıldığından emulator oyunlarına göre grafik kalitesi çok daha iyi. Oyunun sistem gereksinimleri çağımızdaki orta ve düşük kaliteli için uygun. Bi çoğumuzun bildiği gibi oyun bir anime havasında oynanıyor. Bir önceki oyundan farklı olarak [Guilty Gear XX Reloaded] takım oyunu eklenmiş. Grafikler karakter çizimleri arka planlar anime çizimlerine çok benziyor. Anime severlerin ve dövüş oyunları tutkunlarının mutlaka oynaması gerek nadide bir oyun.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
En son TheScorpion tarafından 27 Kas 2006, 12:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 19 Oca 2006, 21:43 |
|
 |
|
recep24ank
Forum Demirbaşı
|
bu oyunu herkese tavsiye ediyorum manyak guzel yapmıslar grafıkler falan super oyun calısıyor ındırmeyen uzulur
|
| 20 Oca 2006, 00:33 |
|
 |
|
mojo_jojo
Uzman
Kayıt: 21 Oca 2006, 22:43 Mesajlar: 436 Konum: Acılı Adana
|
Eyvallah gözümsüz ..
|
| 21 Oca 2006, 22:51 |
|
 |
|
kefen
Kara KuÅŸak
Kayıt: 21 Ara 2005, 21:14 Mesajlar: 286 Konum: Karanlıktan
|
Oyun düzgün bişeye benziyo ama bu ay indiremem sınırlı yer war cunku.Kardeş eline saglık
|
| 22 Oca 2006, 00:27 |
|
 |
|
subzero
Beyaz KuÅŸak
|
ellerine sağlik dostum ya ben bunun eski serilerini ps de oynuyodum süper manyak bişi 
|
| 25 Oca 2006, 10:05 |
|
 |
|
visitor
Siyah KuÅŸak
|
Oyun emulator ilemi calisiyor yoksa direk pc icinmi neden soruyor derseniz pc icin böyle oyunlar cıkmıyor ama pc basligi altında bide rapid olmasa  teşekkürler oyun maynak bişi sanırsam :)
|
| 25 Oca 2006, 15:10 |
|
 |
|
kefen
Kara KuÅŸak
Kayıt: 21 Ara 2005, 21:14 Mesajlar: 286 Konum: Karanlıktan
|
oyunun kapasıtesı buyuk yalnız
|
| 25 Oca 2006, 15:16 |
|
 |
|
metorik
Mavi KuÅŸak
|
abi çok saol kralsın da bişi sorucam
şimdi adamın solundan sağına geçtikten sonra bu adamlar hala sağa dooru bakıyo adamı karşısına almıyo onun için tuş yapmışlar ona basınca düşmana önünü dönüyo da bu gerzekçe durumun bi otomatii war mı??? diyer tarafa geçince direk önünü dönsün arkadaşımız diyer oyunlarda olduuu gibi
--------------------Düzeltme---------------------------------------------------
pardon yaa galiba bu dediim şey oyun için gerekli biraz karıştırınca örneyin daredevil diyo aynı anda 2 kişiyle kapışıyosun seçiyon hangisini dövücen önce bide hagar(final fight) tarzı bi seçeneyi war böle ilerlemeli ondada ters tarafa dönmek için ayrı bi tuşa basman lazım
deişik bi oyun deişik bir tat ama ne yalan söliiiim böle tuş yerine eski stil olmasını tercih ederdim
''blacKnight'': arka arkaya mesaj yazmak yerine düzenle tuşunu kullanalım lütfen...
|
| 25 Oca 2006, 17:35 |
|
 |
|
omega_rugal
Beyaz KuÅŸak
|
 Elllerine sağlık ne zamandır bu oyunu arıyordum cok iyi oldu !
Son 1 part kaldı :)
|
| 31 Oca 2006, 17:20 |
|
 |
|
ryuvssagat
Beyaz KuÅŸak
|
oyun icin teşekkürler..
|
| 03 Åžub 2006, 02:37 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|