Adnan Kurt Ahmet Altan Anonim Ayfer Tunç Aziz Nesin Bedi Menderes Solak Engin Türkgeldi Ergun Kocabıyık Hasan Öztoprak Inci Aral Metin Kaçan Murat Gülsoy Muzaffer Izgü Orhan Pamuk Oya Baydar Refik Halid Karay Sabahattin Ali Seher Kece Türker Yekta Kopan Toplam 58 Roman
Anahatlarıyla İslam Felsefesi Ateizm Beynin Gizemi Bilgi Çağında İnsan Bioenerjektik Psikoterapi Bir Bilim Olarak Psikiyatri Büyük Birleştirme CFR Ve Yeni Dünya Düzeni Çocuk Ve Suç Diyelektik Düşünce Tarihi Evrenin Sırları Gençlik Çağı Ruh Sağlığı Ve Ruhsal Sorunlar Gelişim Psikolojisi - Yetişkinlik - Yaşlılık - Ölüm Grup İlişkileri Hangi Evreni Algılamaktayız İnsan İnsana İnsan Tabiatını Tanıma İnsanı Anlamak İslami bilimde Metodoloji Sorunu İsyan Ahlakı Otorite Psikoloji Psikolojik Aktivite Relativity Siyasal Propaganda Sosyal Psikoloji Tartışılan Bilim Parapsikoloji The World As I See It - Albert Einstein Trans Transandantal Meditasyon Tüketim Toplumu Ve Dünyanın Geeceği Yaratıcı İmgeleme Yoga Yönetim Psikolojisi
Angels & Demons Betondaki Sarışın Beyaz Kale Bir Çift Yürek Bozkurtlar Diriliyor Bu Işte Bir Yalnızlık Var Candide Contact Deli Kurt Digital Fortres Doğunun Limanları Dövüş Kulübü Einstein'in Buzdolabı Evren 80 12 Eylül Father of Anarchism Yüzyıllık Yalnızlık Git Kendini Çok Sevdirmeden Italyanca Aşk Başkadır Kadınlara Göre Değil Kamasutra Teknikleri Kayığım Kazmalar ve Maşalar Kemik Markheim Metal Fırtına Serisi 1-5 Gülüşün ve Unutuşun Kitabı Simyacı Ramses İşığın Oğlu Ruh Adam Sakın Yatağın Altına Bakma Sefil Bir Kadının Hayatı Semerkant Sessiz Bir Ölüm Şeker Portakalı Şu Çılgın Türkler Uğursuz miras Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği Yasak Ilişki Yatmadan Önce Yüz Fırça Darbesi Yeni atlantis Yukari Mahalle Yüzüklerin Efendisi 1-2-3
Stephen King'i tek geçerim bütün romanlarını okudum.Stephen King olurda nasıl karakule(thedarktower) serisi olmaz.Çok kötü bozuldum .Ayrıca Dan Brown'ın kitaplarını da okudum.Digital kale,melekler ve şeytanlar,Da Vinci şifresi,ihanet noktası.J.R.R Tolkien'in yüzüklerin efendisi serisini söylememe gerek bile yok zaten.Bu romanları da şiddetle tavsiye ederim.Paylaşım için teşekkürler
17 Oct 2009, 14:19
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5919 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Re: Türkçe Romanlar (Güncellenecektir)
stephen kingin elimde 58 romanı var ama başlık türkçe romanlar oldugu için veremedim. onlarında türkçesini bulunca verecegim. zaten darktower ismini nerden aldıgını anladım saglam romanları var. ben elimdekilerin cogunu zaten kitap olarak bastım yazıcım sayesinde
stephen kingin elimde 58 romanı var ama başlık türkçe romanlar oldugu için veremedim. onlarında türkçesini bulunca verecegim. zaten darktower ismini nerden aldıgını anladım saglam romanları var. ben elimdekilerin cogunu zaten kitap olarak bastım yazıcım sayesinde
Güncelleyecegim zaten elime gectikçe
Abi ne yaptın sen ya tarayıcı ile mi uğraştın birde .Stephen King tam bir efsane yazar ve benim için onun kitaplarını okumakr bir tutku halini aldı.Thedarktower serisi gerçekten fantastik alanda bir çığır açmaya çok yakın,okumayanlar muhakkak okusun.King'deki hayal gücü hiçbir yazarda yoktur kanımca.Hepsini indireceğim tekrar emeğine sağlık
19 Oct 2009, 11:20
nesperado
Kara KuÅŸak
Mesajların tamamını okumadım affedersiniz artık,bu roman paylaşımında kitaplar hakkında bilgimi veriliyor yoksa içeriğinde gerçekten romanmı var? EDİT:Daha romana para verirmiiyim ben,en azından bunlar bitene kadar.
19 Oct 2009, 19:18
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5919 Location: C:\Windows\Cosi.exe
hepsi pdf txt yada doc formatında dosyalar. İSter bastırısın yazıcın var istersen bir reader programı ile okursun PC başında
Abi pc başında kitap okumak iyi olmaz ya.Ben illaki okuyacağım romanı şöyle bir elime alıp silkelemem lazım.Gece okurken üzerinde uyuya kalmam lazım.Parmağımla heyecan içinde bir sonraki sayfayı çevirmenin zevkini yaşamam lazım ki romandan birşey anlayım
20 Oct 2009, 09:15
nesperado
Kara KuÅŸak
Bir tanecik görme duygusu yetmiyor yani illa dokunacaksın ------------------------------ Bu rapidshare ne olmuş? 2 dk bekle, sonra yenide 2 dk geliyor.:S Böyle olacaksa başka bir dosya paylaşım sitesinden upload ve download yapalım.Çekilmez bu böyle.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum