Re: Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
IMMORTALIFB wrote:
TheCrow wrote:
Güzel upload valla, hemde nefis. Sonic hayranları için tam arşivlik :) Saat 00:04 saatinde indirebilir hatta o kadar. (rapid sağolsun )
Uzaktan bakıldığı kadar kolay değil uplamak, gerçekten uzun sürüyor. Hele de 1 mbps .netiniz varsa

(bkz: ben ) Tabii rapidshare ayrı bi olay. Premium olsa çekerdim de, valla şu free durumdayken çekemiyorum be kardeşim... Pre alırsam indirecem Allah'ın izniyle

Çoğu kişi yakınacak bundan, haberin olsun şimdiden :) Vaktin olduğunda alternatif link ekle istersen, ben senin iyiliğin için diyorum. Çünkü daha fazla indirme oranı olur. Tabii bu hiçde kolay olmaz (net mbps'ne bağlı gerçi)
aslında söylemeyecektim ama bu mesajdan sonra şunu söyleyebilirim. Bende rapid free kullanıcıyım(1 mb net) ve canım çıktı açıkçası diğer upload siteleri ise büyük boyutlu dosya gösterdiğimde undefined hatası verdi(megaupload, filefactory vs..) yani anlayacağın güvendiğim dağlara karlar yağdı bende rapid ile başbaşa kaldım

bakalım collector account ile dosyalar ne kadar sağlam kalacak?
Aynı sorunu bende yaşadım, undefined hatası verdi mega. Öyle ilginçlik oldu. Ancak rapidde de 5 kb ile up yaptım ve 7 mb ciddi anlamda "30" dakikada upload etti

ohannesburgerking dediÄŸinizi duyar gibiyim

Hotfile diye bi site var onuda deneseydin. Yeni nesil rapid resmen...
Ama şöyle bi sorun var free de hiçbi site aslında süper tölerans göstermiyor. Hepsinin amacı pre olduğu için free yalnızca reklam. Ama tabii diğerlerinden daha iyi olanı yokmu; var mutlaka. Ama hangisi hala çözemedim ve uğraşıyorum :)
Rapid'e 3-4 sayfa (daha fazla olabilir, unuttum.) civarı up'ım vardı. Şimdi yalnızca 5 dosya var

Onu geçtim en çok hit alanlar bile silinmiş, Mortal Kombat Gold, Tenege Mutant Ninja Turtles 2001...(bu o kadar hit almadı ama olsun :) Şimdi ise indirileceğini bilsem rapide upload yapacamda, kimse sanırım küçük dosyalar için artık rapid kullanmıyor, ve türlü türlü şekillere girmiyor... Eskisi gibi değil valla

Hemde rapid çok yavaş upload yaptı yaw, Megaya 45 ile upload yaptığım halde rapide 5 ile upload yapmam ilginç. Ve tabi rapid artık free lere hiç tölerans tanımıyor. Yani tüm up siteleri arasında sıkışıp kaldık öylece...
Premium'lu rapid baldan tatlıdır demişler. Rapidi pre kullandınız mı tatından yenmiyor da free kullandığınızda aynısını hiç söyleyemeyeceğim. :) İnşallah indirilir dosya ne diyim, kaç kere indirilmiş ki ?