Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:18

Search this topic:
 BaÅŸlık Açmadan Okuyun.(PS2,PSX,PS3...) 
Author Message
Ninja
Ninja

Post BaÅŸlık Açmadan Okuyun.(PS2,PSX,PS3...)
Öncelikle PlayStation Konsolları bölümünde Açacağınız başlık Yardım türü başlıklar böyle olmalı :
---->PSX-Mortal Kombat Mythologies Sub-zero(yardım)

İçeriğe gelince:

Başlığınızı açıp,sorununuzu tam olarak anlatın,"Oyunu açamıyorum" gibi mesajlar yazmayın.Örneğin:
psx Emulatoru psx_bios hatası verdi.eğer tam anlatamassanız bunu resim ile gösterin...böylece yardımcı olacak insanlar,sorununuzu daha iyi ve çabuk kavrarlar.

Başlık açacaksanız,bunu başlıkta tam olarak belirtin...Yukarda gösterdiğim örnek gibi açınız(eğer yardım amaçlı bir başlık ise)

DOWNLOAD bölümüne ANKET,yardım gibi şeyler açmayınız.Açacak iseniz PlayStation Konsollarına açın...Download bölümüne yalnızca "OYUN DOWNLOAD LİNKLERİ" gelecektir...Oyun istek için ise PlayStation Konsollarını kullanın yada bölüm moduna özlmsj atın...böyle başlıklar İlgili yere taşınır yada silinir...1 den fazla oyunlarınızı lütfen PSX Download bölümüne açmayın,PS konsollarına açın...Ayrıca başlığınız, örneğin PSX oyunu ekliyecekseniz;
PSX - Oyun ismi gibi olacak...

Son zamanlarda çok olan "Teşekkür" mesajları..bunları yapmanıza birşey demiyoruz ama,bunu alışkanlık haline getirirseniz sonucu kötü olabilir...Yeni Mesajlara bir bakıyorum,baştan aşağı 15,20 tane teşekkür mesajı hepside...böyle yapanlar uyarılır,o mesajları silmesi söylenir.Uyarılara uymaz,mesajları silmezlerse "Sarı Kart"(Image) alır.İnat edip,mesajı silmek yerine dahada devam ettiren kullanıcılar "Kırmızı Kart"(Image) alır..Kısaca Siteden Atılır!
Linklere Gelince :
Linkleri Kontrol etmeden asla bir oyun eklemeyin...oyun download linklerini rapidshare,bodongo gibi upload sitelerinden verebilirseniz daha iyi olur...

http://rapidshare.com/file/21635464/....ss.rar

böyle başlıklardaki linkler Onaylanmaz,silinir....

Oyun istekleriniz için BU başlığın altına yazabilirsiniz

Eğer Herhangi Bir oyun ekliyecekseniz,KAPAK RESMİ zorunludur...Fazla Açıklama yerine,Kapak Resmi ile ScreenShot (SS) koyunuz...

03 Dec 2007, 19:08
Profile ICQ YIM WWW
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ]