Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:40

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Next
 .ePSXe 1.7 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! 
Author Message
Moderator
Moderator

Post Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli!
Diğer sorununu bilemem ama run iso yu seçince oyunun isosunu nereye kaydetmişsen orada seçecen.

25 Aug 2009, 11:37
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

arkadaşlar ben bu ayarları yapdım oyun çok kastı eski ayarlara döndüm bu seferde oyun çok hızlı nasıl düzeltebilirim oyun çoookk hızlı oldu :roll: :smt010 :-x

27 Aug 2009, 03:24
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

xS Ya Tamamda benim emunun versiyonu ESPX 1.5.2 Ben Bunda open gl yi seçiyorum Bırak fast en kötü ayarlamama rağmen Oylebir kasıyorki Buna yardım edin lütfen...

28 Aug 2009, 09:51
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

aynısı bende war :lol:

________________________________________________________________!
____DaRKfiSTouRNAMenT____

28 Aug 2009, 09:54
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

plugin not cofigured hatasııı yardım

29 Aug 2009, 01:50
Profile
Acemi
Acemi

Arkadaşlar ben 2 cd lik oyun oynuyorum ama oyun sırasında 2. cd yi takmamı istiyo bn de esc yapıp change disc iso deyip 2 yi takıyom ama oyun kaldığı yerden devam etmiyor. Bunu nasıl yaparım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Bu arada cd derken iso dosyasıyla açıyom oyunu)

02 Sep 2009, 14:06
Profile
Ninja
Ninja

trfighterci wrote:
xS Ya Tamamda benim emunun versiyonu ESPX 1.5.2 Ben Bunda open gl yi seçiyorum Bırak fast en kötü ayarlamama rağmen Oylebir kasıyorki Buna yardım edin lütfen...

Öncelikle burdaki emulatoru yani 1.6'yı kullan, sonra hız sorunu yaşıyorsan şu yazıya bak.
LunaticYsf wrote:
O zaman sana tavsiyelerim:
*Öncelikle epsxe çalışırken onun dışında çalışan programları kapat,
*Config/Video'dan şu pluginleri sırasıyla dene;
-Pete's D3D Driver 1.76
-Pete's DX6 D3D Driver 1.76
-Pete's OpenGL Driver 1.76
-Pete's OpenGL2 Driver 2.7
*Bunların herbirini denerken teker teker 4 pluginde de 'Configure'ye tıkla ve 'FAST'ı tıkla, Windowed mode'da oynamak istiyorsan çözünürlüğü değiştirmene gerek yok ama Full Screen istiyorsan yukarıdan 'Full Screen'i tıkla ve onun hemen yanından çözünürlüğü olabildiğince düşük ayarlamaya bak, daha sonra 'Frame Rate' sekmesinden Auto Detect yerine 'FPS limit'e tıkla ve o 200 olarak kalsın. Bu dediklerini yukarıdaki 4 pluginle de dene.
*Bunlara rağmen yavaşsa ekran kartının sürücüsünü güncelle, DirectX'i güncelle
*BaÅŸka bir PSX oyunun varsa PC'nde bir de onu dene
*Son olarak yine de olmazsa bilgisayarında virüs taraması yap, bu sistemle çok rahat oynayabilmen lazım oyunu normalde ama PC'nde virüs varsa o herşeyi yavaşlatır...

trfighterci wrote:
plugin not cofigured hatasııı yardım

Pluginleri configure etmen yani ayarlaman gerekiyor. Doğru plugini seçtiğinden emin ol ve ilk sayfada gösterilen ayarları aynen uygula, yaptığın değişiklikleri emulatorun tanıması içinde oyunu arşiv içinde çalıştırma, mutlaka bir klasöre çıkar.

weeeeec wrote:
Arkadaşlar ben 2 cd lik oyun oynuyorum ama oyun sırasında 2. cd yi takmamı istiyo bn de esc yapıp change disc iso deyip 2 yi takıyom ama oyun kaldığı yerden devam etmiyor. Bunu nasıl yaparım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Bu arada cd derken iso dosyasıyla açıyom oyunu)

2 CD'lik PS oyunlarında geçiş yapmak için 1.CD'nin bittiği son yerde Memory Card'a save etmen yani kaydetmen gerekiyor. Diyelimki 1. CD'yi bitirdin 2.ye geçeceksin, o sana kaydedip kaydetmeyeceğini soracaktır (oyunun içinde, emulatorle veya Change Disk'le alakalı değil) eğer senin memory kart ayarların ayarlıysa sen zaten oyun içinde sorunsuz kaydedersin belli kaydetme noktalarında, burdada böyle yap ve 1. CD'nin sonunda oyunu kaydet. Kaydediğildiğinden emin olduktan sonra da emulatorden tamamen çık ve yeniden girerek bu sefer ISO'dan oyunu açarken direk 2. CD'yi aç (1. CD'yi hiç karıştırma), oyuna girince sana ilk gelen menüde o zaten kayıtlı dosyaları soracaktır (2. CD olduğu için) sende 1.CD'nin sonunda kaydettiğin memory file (hafiza dosyası)nı seç, ve artık oyuna kaldığın yerden devam edebilirsin...

04 Sep 2009, 01:27
Profile WWW
Acemi
Acemi

Biliyorum biraz sorunlu oldum ama 1.CD nin sonunda F1 le save yapıyorum 2.CD yi açınca 5 ayrı slot boş gözüküyor yani 1.CD deki save leri ayrı kaydediyor.Ben bu sorunu yapamadım.( LunatticYsf cevab yazdığın için teşekürler.)

04 Sep 2009, 09:59
Profile
Acemi
Acemi

2 defa üst üstte mesaj attım ama kusura bakmayın.Bir şeyi daha belirtmem lazımdı. Öncellikle benim emulatörüm 1.7 ve 1.CD nin sonunda oyun bana please insert disc 2 diyor. Yani save diye bir şey çıkmadı.(bende İnsert disc 2 dediği zaman oyunu F1 le kaydettim ama nafile)

04 Sep 2009, 10:20
Profile
Ninja
Ninja

Dediğim gibi CD geçişlerinde kesinlikle emulatorun kaydetme şeklini (save state'leri, F1-F3'ü) kullanma, bildiğimiz playstationdaki gibi memory card'ı kullan. Mesela diyelimki Resident Evil 2'yi oynuyorsun, o oyun 2 CD'liktir, birinci CD'yi bitirince sana oyunun sorunda memory card'a kaydedip kaydetmeyeceğini soracaktır, sen onu kaydedeceksin (bu arada memory card dediğim sanal memory card ama emulatorde playstationla aynı işlevi görüyor), sonra Resident Evil 2 nin 2.CD'sini taktığın zaman direkt Load Game diyeceksin ve daha önce CD-1'in sonunda kaydettiğin dosyayı göstereceksin. Böylece CD-1'den CD-2'ya atlamış oluyorsun. Senin kullandığın Save State'ler sadece emulator için yapılmış olanlar bu yüzden CD geçişlerinde onları kullanamazsın. Ama eğer CD-1'in sonunda kaydetme diye bişey çıkmaz direkt CD-1'i çıkarıp CD-2'ye geçmeni istiyorsa o zaman işin biraz zor. Change Disc'ten 2.CD'yi tanımayabilir. Bunun için önce hangi oyunu oynadığını bilmem gerekiyor, PSX'te zaten sadece birkaç tane 2 CD'lik oyun var bildiğime göre onlarda zaten sana oyunun sonunda kaydetme imkanı veriyor...

05 Sep 2009, 12:21
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 539 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Next