Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 19:42

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Next
 .ePSXe 1.7 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli! 
Author Message
Acemi
Acemi

Post Re: .ePSXe 1.6 +Plugins +Bios +Kaillera +Süper Görüntü +Resimli!
Dediğin gibi 1.CD nin sonunda kaydet die birşey çıkmıyor. Sadace please insert disc2 diyor. Oynadığım oyun ise Chono Cross

05 Sep 2009, 16:27
Profile
Ninja
Ninja

dediğin oyunu internette araştırdım gerçekten ilgimi çekti birçok yerde psx'in en iyi rpg oyunu olduğunu gördüm, en yakın zamanda bende oynayamaya başlıyacam. cd değiştirme olayına gelince, şuan için sana 2 yol tavsiye ederim (başka bir yolu daha var ama o çok uzun ve biraz karışık). öncelikle bu change discten cdleri atlatmak istiyorsan epsxe 1.5.2 ve 1.7 ile dene (1.6 olmuyor sanırım), yine cd-2ye atlamazsa internette bir save dosyası buldum bu oyun için (100% completed diyor ama içinde tam cd-2nin başladığı yer var mı bilemem)
burdan indir:
http://www.zophar.net/download_file/13739

şimdi emulatorun bulunduğu klasöre git ve memory card klasörünü bul, sonra onun içinde bulunan 2 dosyayı bir yere kopyala, sonra yukarıdan indirdiğin dosyayı arşivden çıkar ve o klasörün içine at ve memory card 1 olarak onu göster (epsxe/config/memory card/select) sonra oyuna geri dön ve cd-2den load game demeyi dene ve bak bakalım cd-2'nin başında oyunu yükleyecek yer varmı. bu iki yol olmazsa eğer bende yakında aynı oyuna başlamayı düşünüyorum, cd-1'in sonuna gelince büyük ihtimal bende aynı sorunla karşılaşacam (ki internette araştırdım birçok kişi karşılaşmış ama kimse direk cd-2nin başladığı yerden save dosyası yüklememiş internete) bu sefer oyun üzerinde birtakım hileler yaparak (kodları değiştirerek) cd-2ye atlatma yöntemi var, bn onu kendim yaparım ve direkt cd-2'nin başladığı yerden save dosyasını buraya yüklerim, böylece kaldığın yerden devam edersin. ama bunun için şu süre içinde yaparım diye söz veremem şuan.

05 Sep 2009, 23:21
Profile WWW
Acemi
Acemi

Sorunu çözdüm.Epsxe 1.6 emulatörüyle oyunu açtım, 1.CD nin sonunda change disc 2 dedim oyun çalıştı.sorun benim emulatörüm deymiş.LunaticYsf harcadığın emek için teşekür ederim. Bu arada oyuna başlamaya gerçekten niyetliysen oyun biraz fazla dikkat ve araştırma istiyen bir oyun. Bir yeri geçmek için günlerini harcayabilirsin. Bu yüzden takıldığın yerde sorarsan daha iyi olur.Yardımcı olurum. Zaten internetten de bulursun ama tam istediğini bulamıyabilirsin.

06 Sep 2009, 18:15
Profile
Ninja
Ninja

hmm bunu duymak daha güzel oldu. ben zamanında resident evil 3'ü japonca diliyle bitirdim, bir eşyanın isminin aynı başka nerde geçtiğini bilip birşekilde onu kullanmam gerekiyordu ve japon karakterleri tek tek yazdım ve karşılaştırma yaptım. birde dino cirisis oyunu var belki bilirsin, oyun şifrelerle dolu o zamanlar tabi internet yaygın değildi, şifrede oyunun içinde biyerde verilmeyince 6 haneli bir şifreyi tüm kombinasyonlarını deneyerek geçmeyi denemiştim. düşün tam 1 milyon ihtimal var :)
o yüzden böyle zor oyunları çok severim bn, şuanda psx gibi bir konsolda böyle güzel bir oyunu bilmediğim için çok SEVİNDİM. neden dersen eski yıllarda yaşadığım heyecanı tam eskisi gibi olmasa bile yine yaşayabileceğim senin sayende. ben de sana teşekkür ederim ;)

06 Sep 2009, 21:21
Profile WWW
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

selam.Lunaticysf. özel mesaja bakarmısın. ulaşamıyorum sana .
şu impact emulatörü ile rival schools oynuyacağmda. çalışan bir rom bulamadım.
2 sne once vermiştin formda silinmiş sanrım konu. tkr veririmsin ya .
zinc de olmuyor donuk donuk oynuyor. bazen normal bazen donuyor .

28 Sep 2009, 02:18
Profile
Acemi
Acemi

Büyük çalışma ellerine sağlık,1 teşekkür etmesem ayıp etmiş olurdum...

13 Oct 2009, 16:19
Profile
Ninja
Ninja

Emulatorde titreşim özelliğinin nasıl kullanılacağı ilk sayfaya eklendi (bkz: 7. Adım).

18 Oct 2009, 23:44
Profile WWW
Acemi
Acemi

bende ayarların hepsini aynen yaptım fakat iso oyuna çift tıkladıgımda oyun açılır gibi oluo fakat ekran kararıyo oyle kalıyo soruna yardım edin lütfenn işletim sistemim windows vista home premium :S yardımlarınızı bekliyorum...

29 Oct 2009, 02:04
Profile
Ninja
Ninja

Kingy wrote:
bende ayarların hepsini aynen yaptım fakat iso oyuna çift tıkladıgımda oyun açılır gibi oluo fakat ekran kararıyo oyle kalıyo soruna yardım edin lütfenn işletim sistemim windows vista home premium :S yardımlarınızı bekliyorum...

Siyah Ekran Hatası alan arkadaşlar; öncelikle elinizdeki oyunun uzantısının .img, .iso veya .bin olduğundan emin olun. Eğer 'Run Iso"dan 'all files'ı seçip yukarıdaki dediğim dosyaların dışında bir uzantıyı seçerseniz emulator siyah ekranda takılır kalır (eğer dosyanın uzantısı farklı ise UltraISO programıyla elinizdeki dosyayı ISO'ya çevirebilirsiniz). Dosya uzantısı doğru ise; hatadan sonra emulatorü kapatın (eğer normal yoldan kapanmazsa, Görev Yöneticisi'nden Ctrl+Alt+Del, epsxe.exe'yi sonlandırın veya Alt+F4 tuşlarına basın) ve tekrar açın. Config/Video'ya tıklayın, burada plugin olarak "Pete's OpenGL Driver 1.76" ayarlanmıştır varsayılan olarak, onu "Pete's D3D Driver 1.76" olarak değiştirin. Şimdi Configure'ye gelin, Full Screen yazısının sağ tarafında "Desktop resolution"dan ekran çözünürlüğünü düşürün veya masaüstünüzün çözünürlüğüyle aynı yapın. Tamam deyin ve oyunu yeniden açın, yine siyah ekran hatası olursa tekrar Video/Config/Configure'ye gelin ve bu sefer sol alt köşedeki "Fast"a tıklayın, tamam deyip çıkın. Buna rağmen yine de aynı hata oluyorsa geriye iki ihtimal kalıyor; ya elinizdeki oyun bozuk ya da bu emulator sizin oyununuzu desteklemiyor. Oyununuzu ePSXe 1.6 emulatorü yerine başka bir emulatorde oynamayı deneyin, örneğin psxfin emulatorüyle. Forumda aratırsanız kolayca bulabilirsiniz.

Eğer sorun yukarıdaki yöntemlerle çözülmezse birde ePSXe 1.7'yi ve/veya psxfin emulatorlerini dene.

Edit: Sayfa görünümü yenilendi.

29 Oct 2009, 13:01
Profile WWW
Acemi
Acemi

linkte sorun var

03 Nov 2009, 16:18
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 539 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 54  Next